• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja też - ale panie pielęgniarki powiedziały żebym zadzwoniła poznym popoludniem to mi powiedzą!.... Nie mogę się doczekać!
no i co??
Mamo sówko trzymam kciuki za Twoją betke.. u mnie nici.. tempka spadła.. więc czekam cierpliwie na @..

Teraz w tym tygodniu może uda mi sie zatrudnić w sklepie z oknami.. Trzymajcie kciuki..
powodzenia ...

reklama
Dziewczynki mam wynik Bety.

222,5

Kurcze... będę mamą.:szok:

Mama Sówka - Trzymam kciuki!!!!!!

FLUIDKI DLA WAS KOCHANE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
teraz doczytalam - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie Kochane, chociaz nikogo chyba nie ma, a wiec:

Kejt- gratulacje i spokojnych 9 miesiecy
Mama Sówka- 3 mam kciuki
Nektarynka- powodzenia w kolejnym cyklu :) i w zdobyciu pracy
Kasiulku- szkoda, liczylam ze to juz fasolka, ale nam uda sie wkoncu a bo MUSI
Asmi- chyba na rozmowe idziesz- to powodzenia
Aga- owocnego przytulanka, widzisz krechy sie pchaja

Ogolnie 3mam za Was kciuki i sciskam cieplutko.

U mnie @ na calego, poplakalam ale juz mi troche lepiej. Chcialam sie pozegnac, bo w srode z samego rana wyjezdzam na wakacje, bede dopiero po 29 czerwca. Jutro nie dam rady juz wejsc, bo pakowanie i wogole bedzie szal.

Mamuski- duza zdrówka dla Was (Patrysia, Maggie, Madziaas, Kroptusia, Gosia i Aguniak chyba no i juz teraz Kejt) jesli kogos pominelam to przepraszam.

Trzymajcie kciuki, zeby przez klimat byla owulka wczesniej i nam sie udalo, bo to wkoncu podroz poslubna (tylko 2 lata spozniona :))

Papa. :-)

Dobra dziewczyny ja odpadam. Na Polsacie leci Armagedon. Uwielbiam Bruca Willisa. Znów będę ryczała na ty filmie.

Ja też oglądałam i płakałam:-p

Komendzie Miejskiej Policji we Wrocławiu. Zaczynam się już stresować. Dziękuję za kciuki! Jutro dam znać co i jak.

Kochana, a co miałabyć tam robić??? Ja pracuje w Straży Miejskiej:-):-p ale jako referent

Ja za namową Patrysi zrobiłam dzisiaj teściora i cholera jedna paskudna krecha. :-( Niby się nie nastawiam,ale zawsze to jakoś tak przykro. @ nadal nie ma. Brzuch już od tygodnia boli jak na @. Szyjka raz wysoko raz ciut niżej. Raczej zamknięta (nie wiem dokładnie bo nie umiem jeszcze tego rozpoznać) :-p W ustach mam taki dziwny posmak i to nie metaliczny tylko raczej jak kauczuk. :-D Miałam tak w pierwszej ciąży. Siusiam może troszkę więcej,ale chyba nie częściej. Nie wiem. Może owulka w tym cyklu się przesunęła albo co gorsze torbiel????? :szok: W 10 d.c. jak byłam u gina to pęcherzyk miał 16 mm więc chyba owulka nie mogła się tak przesunąć? Cóż! Czekam cierpliwie na @. Poprawiłam sobie humor idąc do fryzjera. :-D:-D:-D

Kochana szkoda, że jedna krecha:wściekła/y:

Dziewczynki mam wynik Bety.

222,5

Kurcze... będę mamą.:szok:

Mama Sówka - Trzymam kciuki!!!!!!

Dziękuję za kciuki i gratuluję mamusiu:-)

Mama Sówka- 3 mam kciuki
U mnie @ na calego, poplakalam ale juz mi troche lepiej. Chcialam sie pozegnac, bo w srode z samego rana wyjezdzam na wakacje, bede dopiero po 29 czerwca. Jutro nie dam rady juz wejsc, bo pakowanie i wogole bedzie szal.
Trzymajcie kciuki, zeby przez klimat byla owulka wczesniej i nam sie udalo, bo to wkoncu podroz poslubna (tylko 2 lata spozniona :))

Dziękuję za kciuki i życzę udanej spóźnionej podróży poślubnej:-)

Kochane pół nocy nie spałam i taki jest tego wynik:-)

Zobacz załącznik 141022Zobacz załącznik 141023Zobacz załącznik 141024

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry