Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ze szczescia głupiutka.. lezki mi napłyneły.. tak ładnie napisałaś..Oj co ja narobiłam. Nektaryneczka płacze przeze mnie.:-( Dobranoc leseczki. Zmykam:-)
No to wysyp mamy, ciekawe kto nastepny- Kasia, Aga, Nektarynka i jaktos jeszcze ??
![]()

I ja! I ja!!!!
Byłam u endokrynologa.... wszystko wskazuje na gravesa-basedowa
Założyłam wątek na ten temat... może znajdą się staraczki z doświadczeniami z tą chorobą
W ogóle to czuję się owulacyjnie... piekielny ból jajników... na teście owu blada druga kreska... ale czóż to jeżeli wszystko może na owu wskazywać a jej nie ma
Idę w czwartek do gina to mi powie czy pękły pęcherzyki... no i jakie są rokowania dla mnie....
Chyba jednak nie zrobię sobie przerwy tylko od razu zacznę stymulacje hormonalne bo przez tą tarczycę to noestety trochę jeszcze te staranki potrwają
Ale nie ma co się łamać! Trza iść do przodu
Pozdrawiam Dziewuszki![]()

A tak poza tym to Dzieńdoberek z rańca. Zaraz śniadanko i myk do pracy.
Wiecie co martwi mnie jedna sprawa ale może wt też tak miałyście. Wg obliczeń Nektaryneczki miałam owulkę 14-15dc ale od kilku dni niemal non stop boli mnie brzuch. Nie jakoś bardzo mocno ale czuję to i zwłaszcza przy wysiłku. A co to może być? Powiem szczerze że troszkę to przeszkadza w przytulańsku bo boli.![]()
bóle po owulacji mogą wystepowac i to jest calkiem naturalne.. pytalam gina ostatnio.. zapewne jest to sprawka ciałka ziółtego..A tak poza tym to Dzieńdoberek z rańca. Zaraz śniadanko i myk do pracy.
Wiecie co martwi mnie jedna sprawa ale może wt też tak miałyście. Wg obliczeń Nektaryneczki miałam owulkę 14-15dc ale od kilku dni niemal non stop boli mnie brzuch. Nie jakoś bardzo mocno ale czuję to i zwłaszcza przy wysiłku. A co to może być? Powiem szczerze że troszkę to przeszkadza w przytulańsku bo boli.![]()