reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kochane moje ja również chyba będę testować z Wami. @ powinna być 11-12 kwietnia. Zobaczymy. Trzymam za Was i siebie bardzo mocno kciuki! Dobranoc! ;-)

PS. Boli mnie dzisiaj kość ogonowa. Dosłownie siedzieć nie mogę. Ehh.....

reklama
Kochane moje ja również chyba będę testować z Wami. @ powinna być 11-12 kwietnia. Zobaczymy. Trzymam za Was i siebie bardzo mocno kciuki! Dobranoc! ;-)

Kasiunia, to wszystkie 3 na swieta testy kupujemy..oby oby ta wredna @ nie przyszla..

Dobranoc dziewczynki..Buziaki i spokojnej nocki życzę!

Ostatnia edycja:
Dobry Wieczór i Dobranoc zarazem,

Padam Dziewczynki, cały dzień zapieprzu a jutro to samo. Padam na twarz dosłownie.

padaj kochana, prosto do łóżka..widze na suwaczku ze masz mniej wiecej tak samo jak ja testowanie..jest strach?? u mnie straszny..

Trzymam mocno kciuki za Was moje drogie e-kolezanki
Buziolki:laugh2:

Hej Kochane,

Miłego dnia :tak:

przyszła_mamusia - u mnie nie ma żadnego strachu w związku z testowaniem. Luz, zero emocji - sama nie wiem czemu - chyba sie już przyzwyczaiłam że co miesiąc nic z tego. Zresztą i tak mam marne szanse na fasolke więc nawet jakbym chciała to i tak zbytnio sie nie nakręce. Ale za Ciebie i za kasiulka trzymam mocno kciuki - oby Wam sie udało :-)

ola - jak samopoczucie?

mama_sówka - szczęśliwej drogi i powrotu. Odezwij sie koniecznie jak wrócisz i narzeczonek da Ci chwile odsapnąć :-D

Hej Kochane,

przyszła_mamusia - u mnie nie ma żadnego strachu w związku z testowaniem. Luz, zero emocji - sama nie wiem czemu - chyba sie już przyzwyczaiłam że co miesiąc nic z tego. Zresztą i tak mam marne szanse na fasolke więc nawet jakbym chciała to i tak zbytnio sie nie nakręce. Ale za Ciebie i za kasiulka trzymam mocno kciuki - oby Wam sie udało :-)

ola - jak samopoczucie?

mama_sówka - szczęśliwej drogi i powrotu. Odezwij sie koniecznie jak wrócisz i narzeczonek da Ci chwile odsapnąć :-D

a ja kochana za ciebie tez trzymam kciuki, mocniusio!!! a moze tym razem na swieta dostaniemy prezentki...

Aby cały dzień był milutki,
aby poszły precz wszelkie smutki
na dzień dobry ślę Ci całus słodki
a najlepiej dwa aby w nocy jeszcze trwał

Miłego dnia kobietki, ja uciekam na uczelnie..Bede jakos popoludniem :)

Dzieńdoberek dziewczynki! U mnie dziś nie najlepsza pogoda ale i tak nic mi humoru nie popsuje bo jest wiosna! Trzymajcie się! Do wieczorka!

Mimo, że mam dobry humor i nadzieję na przyszłość to jednak na chwilę ścisnęło mi się serduszko bo przypomniałam sobie, że dziś w nocy minął rok jak straciłam swoje drugie maleństwo:-(

Hej Kochane,

ola - jak samopoczucie?

Jakos zyje, chociaz zal jeszcze pozostal, w tym cyklu nie licze dni do owulki, bo nie chce sie rozczarowac, moje cykle dotychczas byly- 28.29.34 wiec nie bede liczyc sredniej tylko poprostu czysty seksik :tak: Ten cykl mnie totalnie rozwalil wiec nie nastawiam na nic, poza tym redukuje w pracy moje godziny o polowe, wiec kijowo na maxa. Moze i dobrze ze sie nie udalo.

reklama
Mimo, że mam dobry humor i nadzieję na przyszłość to jednak na chwilę ścisnęło mi się serduszko bo przypomniałam sobie, że dziś w nocy minął rok jak straciłam swoje drugie maleństwo:-(
Przytulam Kochanie

Jakos zyje, chociaz zal jeszcze pozostal, w tym cyklu nie licze dni do owulki, bo nie chce sie rozczarowac, moje cykle dotychczas byly- 28.29.34 wiec nie bede liczyc sredniej tylko poprostu czysty seksik :tak: Ten cykl mnie totalnie rozwalil wiec nie nastawiam na nic, poza tym redukuje w pracy moje godziny o polowe, wiec kijowo na maxa. Moze i dobrze ze sie nie udalo.

I bardzo dobrze, seksujcie sie i tyle - żadnych obliczeń i obserwacji - czasami pójście na żywioł jest lepsze niż liczenie. A co do pracy to nie za fajnie bo z kaską krucho ale może nie będzie źle :tak:

A mi wypadły popołudniowe zajęcia - tak więc musze ogarnąć łaznienke, zrobić sałatke i kluski leniwe i będę miała luzik - chyba :-) A żeby mi sie tak samo chciało jak mi sie nie chce ...

Ale sie właśnie wkur.... - wlazłam zagłosować na Mateuszka a on dopiero na 4 miejscu - nagle jakiś nowy chłopczyk sie pojawił i ma już ponad 8000 głosów - kur.... to My od miesiąca klikamy i mamy 6000 a tu nagle wyskakuje ktoś z dnia na dzień i ma 8000 - przekręt i tyle. Wrrrrrrrrrrrrrrrrr......................

Ostatnia edycja:
Do góry