Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O ja też się pod tym podpisuję. Na szczęście jutro mamy wolne, ale dzisiaj zamiast już jeść czekoladowe jajka, to u nas zapieprz do samej czwartej. Strasznie jestem wykończona całym tygodniem ufffff
Jeszcze jedno mnie martwi, owulacja prawdopodobnie wypadnie w przyszłym tygodniu a my w tym czasie idziemy na wesele itp. atrakcje, więc może braknąć siły i czasu na starania i wtedy co- miesiąc w plecy :--
-(.

Madziaas :-) Tak tak czuwa...
Ogólnie rzecz biorąc to jazda po Warszawie jest masakrą. Kierowcy (większość) jeżdżą jak idioci, są nerwowi, wkurzeni. Korki to porażka. Ogólnie poruszanie sie samochodem po Wawce to stres, stres i jeszcze raz stres. Zero przyjemności.
Tak to czasem bywa z praca, nie przejmuj sie... mysl o fasolce bo to ona z toba zostanie jak praca sobie pojdzie:-):-)Cześć,
zazdroszczę testującym wkrótce, ja muszę jeszcze trochę poczekać, chociaż jestem jakoś nastawiona, że nie będę musiała testować bo wcześniej @ przyjdzie.
W pracy też nieciekawie, nie zostałam doceniona tak jak na to liczyłam.
Oby ta fasolka zechciała u mnie zamieszkać, bo pracy chyba nie warto się poświęcać.
moja owu bedzie na dniach - jutro ide podgladac na usg...mam nadzieje ze cos tam rosnie po clo bo jakos tak dziwnie malo czuje te jajniki w tym cyklu:-O ja też się pod tym podpisuję. Na szczęście jutro mamy wolne, ale dzisiaj zamiast już jeść czekoladowe jajka, to u nas zapieprz do samej czwartej. Strasznie jestem wykończona całym tygodniem ufffff
Jeszcze jedno mnie martwi, owulacja prawdopodobnie wypadnie w przyszłym tygodniu a my w tym czasie idziemy na wesele itp. atrakcje, więc może braknąć siły i czasu na starania i wtedy co- miesiąc w plecy :--
-(.
a ja nic nie powiem o krakowie...No niestety Maggie.Wrocław też zakorkowany,ale Warszawa to napewno masakra tak jak mówisz
teraz jem śniadanko, które mi Narzeczonek zrobił:-)
oczywiści mimo, że poszliśmy spać o 1 to już od 7 nie śpimy heheh takie z nas śpioszki
dziś parę spraw do załatwienia i święta:-)
Witajcie Kochane:-)
Ja już jestem z moim kochanym Narzeczonkiem:-) na szczęście jazda nie była tragiczna, ale jechałam z przyszłą szwagierką, bo ja po moich ostatnich rewolucjach żołądkowych wolałam nie ryzykować...wszystko było w porządku i już mogliśmy się sobą troszkę nacieszyćteraz jem śniadanko, które mi Narzeczonek zrobił:-)
oczywiści mimo, że poszliśmy spać o 1 to już od 7 nie śpimy heheh takie z nas śpioszki
Życzę Wam udanego słonecznego dzionka, bo ja mam tak dobry humorek, że pragnę Was zarazić moją energią![]()
Zarażaj nas zarażaj.
Ale już jutro odpoczynku trochę. Dzisiaj u mnie temperaturka 37 więc chyba dopiero pod koniec Świąt @ przyjdzie. Zobaczymy jaka będzie jutro. Miłego dzionka Wam życzę!Witajcie Kochane:-)
Ja już jestem z moim kochanym Narzeczonkiem:-) na szczęście jazda nie była tragiczna, ale jechałam z przyszłą szwagierką, bo ja po moich ostatnich rewolucjach żołądkowych wolałam nie ryzykować...wszystko było w porządku i już mogliśmy się sobą troszkę nacieszyćteraz jem śniadanko, które mi Narzeczonek zrobił:-)
Życzę Wam udanego słonecznego dzionka, bo ja mam tak dobry humorek, że pragnę Was zarazić moją energią![]()
Bardzo się cieszę,że już jesteście razem. Widać,że tryskasz pozytywną energią.Zarażaj nas zarażaj.
![]()
Ja dzisiaj niestety jeszcze do pracy muszę iść. Masakra! Tak mi się nie chce.Ale już jutro odpoczynku trochę. Dzisiaj u mnie temperaturka 37 więc chyba dopiero pod koniec Świąt @ przyjdzie. Zobaczymy jaka będzie jutro. Miłego dzionka Wam życzę!
Wesele to nie przeszkoda. Jeśli lubicie atrakcje to zaszyjcie się w czasie wesela gdzieś na chwilkę i do dzieła![]()
. Mam nadzieję, że owu przyjdzie jednak przed tym weselem (które jest w środę).

. Wszędzie trzeba odstać swoje w kolejce, począwszy od sklepu mięsnego a skończywszy na księdzu w konfesjonale
. I jeszcze w domu uzmysłowiłam sobie, że jednak nie wszystko kupiłam. No cóż jutro mężyk postoi w kolejce 

. A poza tym u mnie świetna pogoda. Oby w święta była taka i w wesele.