reklama

Mamusie w 2012

reklama
Bunny , ale Ty jesteś oschła dla faceta;-)przychodzi się miziać a Ty co?:cool::-Da wyniki odbieram jutro
Syneczki już ubieraliście choinkę? szybko;-)

Sowinka nie da się nie myśleć o dziecku... wiem , że to nierealne. Zwróciłaś uwagę na swoje nieregularne cykle . Może warto to zbadać?

Jutro wielki dzień. Raz , że Mikołajki. Dwa, że wizyta u gina na 17.15. Trzy, Antek pierwszy raz w klubie malucha będzie

Hej :)

Ja dziś byłam u dentysty, i jeszcze miałam odebrać wyniki badań, ale juz nie zdążyłam. U dentysty jaja, bo mam zrobić zdj szóstki, która była leczona kanałowo, i potem jeszcze 3 razy robiona.. Ale ciągle coś nie tak. Teraz mi mówi że cos z korzeniem..

Szok, bo dzis mam lepszy apetyt ;)

Stresuje sie, stresuje. Wiem że przyjemnosc. To tylko cywilny. Ale to i tak wszystko na szybko.. Niby planowane dawno, ale wszystko nagle na ostatnią chwile robione..

Wika, śliczny bobas ;)

Pozdrawiam!

Musze uciekac bo mała wstała i am woła ;)

Martolinka moze i jestem oschła ale on jest juz w domu od srody i w kazdej minucie sekundzie mnie dotyka i inne takie no oszalec mozna. on sie tlumaczy ze tak apetycznie wygladam ze wytrzymac nie moze:-D:-D:-D !!!

Sowinka Martolinka ma racje !

Rozczochrana jak tam badania ? kiedy wizyta i odbiór badan ???

hejj :)

Martolinka, ale Ci zazdroszczę tego Kluchu Malucha:-), tzn. nie Tobie a Antkowi:-D:-DIgor sam w domu nudzi się jak mops. Wczoraj na parapetówce było mnóstwo dzieci, normalnie mojego dziecka nie było:szok: wogóle nie zwracał na nas, rodziców, uwagi. Bawił sie świetnie z dzieciakami:tak::tak: u mnie na wiosce nie ma takich fajnych miejsc dla dzieciaczków:no::no: &&&&&& za jutrzejszy dzień ;-);-) za Twoją wizytę i za Antka w klubie:tak::tak:

Bunny, oj Ty nie dobra:angry::angry::-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Biedny, stęskniony mąż chce do żony, a żona:szok::szok::szok:???? oj Bunny, Bunny:-D

Sowinka, całkiem naturalne jest, ze myślisz o Bobasie:tak::tak: Ja też nie dawałam sobie z tym rady:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Będzie dobrze:-):-)

Syneczki, masz już choinkę???:szok::szok: ale fajnie:-):-) Ciekawe jak u nas będzie w tym roku z choinką. W zeszłe Boże Narodzenie Igor miał 10 miesiecy i nie interesował sie choinką, ale teraz???? :szok::szok::szok: Strach sie bać:-D:-D

Bunny a jakby Cię nie dotykał to byłabyś też niezadowolona:-p:tak:ech te baby
Wika ja jestem całymi dniami sama. Wszyscy pracujacy. Nikt mi przy dwójce nie pomoże raczej . M na włąsnej działalnosci wiec do pracy pewnie szybko pojdzie. A tak w klubie malucha młody sie rozerwie , będzie z dziećmi , nauczy się czegoś a ja trochę odsapnę. Zacznie chodzić juz teraz żeby nie skojarzył pojawienia się drugiego dziecka z "oddaniem" do klubu. Tutaj miej tylko kasę a wszystko do wyboru do koloru. Niestety nie za darmo, dlatego ostatecznie Antek będzie tam chodził tylko 2-3 razy po parę godzin. Do tego basen w soboty- zajęcia też kosztują i sumka się zbiera. Aby do września- wtedy do państwowego przedszkola

Martolinka jak by mnie nie dotykal to bym pewnie sama sie na niego rzuciła:-D

Wika
moj tez jak widzi dzieci to go rodzice w ogole nie obchodza . te nasze jedynaki sa spragnione innych dzieci. weekend nam minął właśnie na podrożwaniu po ludziskach z dziecmi by sie mlody wyszalał . az sie nie moge doczekac az Pati bedzie mial kolezanke lub kolege w domu do zabawy

reklama
Bunny chętnie się zamienię::rofl2: mój maż jest ogólnie bardzo wstrzemięźliwym mężczyzna. Czasem mnie to doprowadza do szału. Zawsze ja muszę wszystko inicjować :baffled:

Ja dzisiaj mam ogromny ból głowy. Póki co, głównym podejrzanym jest zbyt mała ilość wody, jaka piję. Przez to czuję się strasznie osowiała, zmęczona... Wróciłam do łóżka o 13. Przez to, że nie robiłam dzisiaj zbyt dużo, maleństwo w brzuchu nie jest usypiane, więc łaskocze mnie co chwilę. Jeszcze takiej aktywności jak dzisiaj, nie zarejestrowalam.
I mam OGROMNE ciśnienie na karpatkę, więc właśnie wysłałam M po masło:-)

Dziewczyny, macie może jakaś dobra stronę z iminami? Musze zrobić listę ładnych imion, które (jeśli Polskie) sa wciaż dość uniwersalne. M nie jest Polakiem, więc musimy wymyślić jakiś kompromis. Powiedziała, a moim faworytem dla dziewczynki jest Zosia;-)
Nie mam zupełnie pomysłów na chłopca. Jedyne, co mamy nie jest Polskie. Z kolei oczywiste imiona jak Adam czy Tomasz mi sie strasznie nie podobaja:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry