reklama

Mamusie w 2012

Martolinka trzymam kciuki i za badania i za podglądanie bebika !!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&'

Sowinka rzeczywiście taniutkie te bilety. to chyba bardziej prezent dla Ciebie niz dla Wacka ale Twoj mezczyzna napewno sie ucieszy. Paryz jak ja Ci zazdroszczę !!! oby sie udalo i nam cudowne zdjecia pokazesz z wierzy . smacznego

reklama
Dzień dobry!
Sowinka zabierz mnie gdzies do torby podróżnej, też bym chętnie pojechała do Paryża:-D Mieszkam całkiem blisko Gliwic, więc wiesz szybko bym podjechała w odpowiednie miejsce:-D:-D

Sowinka rzeczywiście taniutkie te bilety. to chyba bardziej prezent dla Ciebie niz dla Wacka ale Twoj mezczyzna napewno sie ucieszy. Paryz jak ja Ci zazdroszczę !!! oby sie udalo i nam cudowne zdjecia pokazesz z wierzy . smacznego
Hehe może i rzeczywiście bardziej dla mnie -> no powiedzmy, że zrobiłam sobie taki prezent na Mikołaja:-p a jak Wacek nie będzie mógł jechać, bo będzie musiał gdzieś wyjechać to jedno miejsce będę miała wolne i ktoś będzie szczęśliwie wybrany do podróży:-)

Sowinka zabierz mnie gdzies do torby podróżnej, też bym chętnie pojechała do Paryża:-D Mieszkam całkiem blisko Gliwic, więc wiesz szybko bym podjechała w odpowiednie miejsce:-D:-D

Dana pisz szybko gdzie mieszkasz to może się spotkamy:-D:-D:-D
Martolinka ogromne kciukaski:tak:

Heło,

przepraszam że tak zaniedbuje ostatnio :sorry: ale załamuję się i pracą i życiem i pogodą , dosłownie wszystkim.... no ale dzisiaj Mikołaj - także życzę żeby duży worek plemników dla tych co potrzebują :-p:-p
bunny- podziękowania za pamięć o mojej sierściuchowej :-D
sowinka -a gdzie spać będziecie ? jakby ktoś chciał "tanio zwiedzać" to polecam expresy sylwestrowe ( szkoda że tylko sylwestrowe ) od 145 pln/os. - dojazd, zwiedzanie miasta, przywitanie nowego roku i powrót :tak:

Nie mam na nic siły - niech już ten rok się skończy:confused2:

sowinka -a gdzie spać będziecie ? jakby ktoś chciał "tanio zwiedzać" to polecam expresy sylwestrowe ( szkoda że tylko sylwestrowe ) od 145 pln/os. - dojazd, zwiedzanie miasta, przywitanie nowego roku i powrót :tak:

Anastazja generalnie nie wiem gdzie będziemy spać, a może możesz coś polecić:tak: no te sylwestrowe zwiedzanie super, a dojazd jaki autokarem???

Witajcie,
Wika ja rózgi nie dostałam;-)nawet M zasłużył na drobiazg;-)
Dziękuję za &&;-). Jeszcze troche do wizyty. Odebrałam wyniki badań i wszystko w normie:tak:Niedługo będzie moja mama a my jedziemy do gina i na randkę:tak:postaram sie dzis odezwać:tak:

Sowinka zazdroszcze wyjazdu wow!!!:tak:
Anastazja już bliżej do końca roku niż dalej:tak:

sowinka - paryż drogie miasto :tak: 250 zł za pokój znalazłam najtaniej , na priv Ci wyślę linka, ale poszperam jeszcze w innych systemach może coś tańszego będzie, a ewentualnie - hostel :tak:
martolinka - racja , racja , ale to wciąż za daleko :-) ale z drugiej strony i tak nic się nie zmieni o 00:01 1 stycznia 2012 , także ponarzekam ponarzekam i się przyzwyczaje :-D &&&& za wizytę :-)

sowinka super, ze jedziecie. Tez mi sie marzy pojechac do Francji. Niestety nie jest tanim krajem. My zazwyczaj jak gdzies jedziemy szukamy mieszkan na kilkudniowy wynajem, zamiast hotelu. Zawsze wychodzi taniej i ma sie kuchnie do dyspozycji, wiec odpada jedzenie na miescie. Chociaz we Francji powinno sie kupic po prostu kawal pysznego sera, bagietke i butelke wina, i usiasc sobie gdzies na lawce na polach elizejskich:-)

reklama
My już po wizycie
yes2.gif
Alicja zostaje Alicją na 100 %. Sama widziałam dowody jej kobiecej płci. Waży już 457 g. Wszystkie parametry, organy w normie . Jedynie mam ponad normę wód płodowych , dlatego taki duży brzuch,
Niunia ślicznie się prezentowała . Szok jak bardzo się zmieniła. Jutro wkleję fotki
yes2.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry