reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
głosować, głosować na MEGGY!!! jesteśmy na 2 miejscu:tak:

Anastazja ja chcę wina!!!!:-D:-Djeszcze trochę wytrzymam ale potem :-D:-D
Maron , ale cudna kruszynka!!! juz powoli jej ciasno się robi:tak:

Antoni w klubiku do 13... poryczałam się jak go zostawiłam , ale tak zeby nie widział

reklama
martolinka - special for you :tak: głupia mama , głupia :-p:-p masz teraz czas dla siebie, a synek świetnie się bawi :tak:
maron -słodkości :tak:
trina - najlepszy sposób na potwory - schować się pod kołdrą :-D
sowinka - na weekendzie Ci wyślę , bo teraz tu trochę ogarnę papiery, a tak w ogóle to bylo takie małżeństwo ok 60 lat którzy prowadzą 5 hoteli w Paryżu - każdy jest w innym stylu, a wszystkie są tak przytulne - jak w domu - dosłownie, no ale ceny od 170 euro za dobę , ale z drugiej strony jak porównać zarobki u nich i u nas to jak dla nas 170 zł.

Martolinko Maron mogła bym w Wasze córeczki godzinami gałki wlepiać sama słodycz, rozkosz, marzenie :-D
Kwiatuszku tak mi przykro... :-( powiedz mi słońce jak długo się staracie?
Martolinko a myślisz ze u mnie było inaczej? z tym że ja miałam ryk x2 ponieważ w 2010r. Amadeo poszedł do 2 latków a Olivek do 4 latków. Wiesz co to znaczy wyrwać matce dwójkę dzieci jednocześnie? noooo ale przeżyłam, pierwsze dni są najgorsze a teraz po roku z uśmiechem spędzam czas wolny :-D

kwiatuszek przykro mi :blink:

Maron jaki slodziak :-)

Trina
to mam nadzieje ze w pracy Twojemu M sie wszystko uloży i bedzie w domu czesto.
i jak doprowadzilas dom do porzadku ? nie dziwie sie Maciusiowi ze nie chce spac sam , nowe miejsce to sie biedactwo boi.

Martolinka jak to to tak dziecko zadowolone a mama placze?

Anaztazja dobrze Ci sie humor chodz troche poprawil . a jak ten Twoj hormon ? obnizasz go czymś? kiedy masz kontrole ???

idziemy dzis do lekarza z Patim . wole by mi go ktos obejrzal przed weekendem a dzis ostatni dzien kiedy jest pediatra w osrodku.

dziewczynki jaki mialam sen . jechalam na porodowke ! zaraz mi wody odeszly. skurcze bezbolesne jeden za drugim. w koncu kucajac:szok: urodzilam slicznego chlopca . do tej pory mordka mi sie smieje jak mi sie ten sen przypomina .

Ostatnia edycja:
hejj :-)

Anastazja, ja też poproszę lampkę winka ;-);-) Głosiki na Meggy oddane:tak:

Kwiatuszek, kurczę, strasznie mi przykro :-(:-(:-( Szybko @@@ przylazła:eek: Zawsze masz takie krótkie cykle???

MAron, boska Laleczka :-):-):-)

Martolinka, Antek już był w tym klubiku?? I jak sobie radził????

Trina,
Igor kilka nocy z rzędu budził sie koło 2-3 i wędrował do nas. Oczywiście to na mnie się kładł i moją połowę łóżka zajmował:szok::szok: tak wiec łączę sie w bólu nieprzespanych nocek:sorry2::sorry2:

Bunny, miałaś poprostu proroczy sen:tak::tak: Zobaczysz że się ziści:tak::tak:

Przytachałam paczkę na Mikołaja z pracy i mamy zapas słodyczy na całe Świeta
:-):-):-):-)
a tak wogóle to zamierzałam dzisiaj sie zabrać za okna, ale mi się nie chce:-p:-p:-p:-p

kwiatuszek - a byłaś u lekarza? długo się staracie? tulę :*
bunny - Ty normalnie się nadajesz na jakiego przedstawiciela handlowego - zatrudniłabym taką osobę która dba o interesy innych - taki pracownik to skarb :biggrin2::tak: biorę eutyhyrox 75mg , 20 grudnia mam wizytę u endo , ale postanowiłam że przed tym idę zrobić TSH ( będzie 6 tyg jak biorę leki ) , FT4 i anty TPO - 56 zł :-( ten pakiet kosztuje, ale czekać kolejne 3 miesiące na wizytę żeby skonsultować wynik - bez sensu!!! próbuje się zapisać do gin na styczeń, ale nikt nie odbiera telefonu :confused: postanowiłam że póki nie jestem w ciąży to na NFZ a później już prywatnie.

wino dla wszystkich :-D:-D:-D:-D
mówię Wam fajnie jest wyjść do ludzi i się odchamić:-):-)

Odebrałam młodego
yes2.gif
Zjadł ładnie śniadanie , obiad łącznie z surówką z selera
cool2.gif
Nie posiusiał się , ładnie bawił się z dziećmi. Pani mówiła , że płakał tak parę minut w ciągu dnia i nieustannie twierdził , ze mama poszła siusiu i zaraz będzie. Jak mnie zobaczył to się zapowietrzył.
Wrócliliśmy do domu , wypił sok i poleciał od razu spać..

Bunny , ale sen:tak:pewnie niedługo się sprawdzi;-)
Syneczki to miałaś szok 2w1.. wierzę Ci , że będzie ok:tak:

Anastazja ciężarną kusić winem!!! rozszarpalabym korek zębami:-D

Hej!
Dostałam @. Przez trzy godziny lezałam w łóżku wyjąc. Teraz już nie płaczę, przynajmniej na razie.
Badania na razie odkładam, taka prawda, ze względów finansowych.:-( Na NFZ nie idę, same wredne, nieprzyjemne i mało kompetentne barany tu przyjmują. A prywatnie no wiadomo, z pustym portfelem nie pójdę:zawstydzona/y:

reklama
Dana, przytulam. Nie możesz się poddać. Głowa do góry i trzeba działać. Ja wszystkie badania robiłam państwowo, chodziłam do poradni przyszpitalnej i tam lekarz kładł mnie na kilka dni do szpitala i robił wszystkie badania. Inaczej musiałabym długo czekać. Ale nawet jeśli będziesz czekać to pewnie będzie szybciej niż zanim zrobisz to prywatnie. Państwowa służba zdrowia nie jest taka zła, no i po badaniach będziesz coś więcej wiedziała. Powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry