martolinka
Mama i nie tylko :-)
kwiatuszek wow!!!!!!!!!! Dziewczyno wyglądasz jak milion dolarów!!! bez staniczka lepiej
Wika i jak bigosik?

Wika i jak bigosik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale z Ciebie laska

nie dość że mojego nie ma tzn jest coś tam jest jakies małe wyrostki ale nie widać ich póki stanika nie wrzucę na siebie. Dwójka dzieci tak go wymiętosiła że widać tylko kilometrowe sutki

po zakupach na cmentarz i prawie wszystko załatwione
2 kaloryfery zawalone mokrymi spodniami i majtkami, ale cóż jak nie teraz kiedy mam 2 tygodnie urlopu to nie wiem kiedy, więc zęby zaciśnięte i działamy
Bartek woła jak już zrobi siku, ale sukcesem jest, że jak pochodzi kilka minut posikany to mówi, że mu to przeszkadza i chce, żeby Go przebrać
aaaaaa i dziś jeszcze wpadłam na pomysł, żeby mu pokazać kilka filmików na Youtubie jak dzieci sikają do nocnika i bardzo mu się podobało:-) a ciocia wpadła na pomysł, żeby kupić mu taką dużą tablicę i za każde siku albo kupkę przyklejać np. uśmiechniętą buźkę
no i chciałabym pojechać do jakiegoś komisu, żeby suknię ślubną dać, bo wcale mi nie jest potrzebna