reklama

Mamusie w 2012

reklama
prosze mnie na porodowke nie wysylac, bynajmniej nie w swieta, choc ta opcje niestety biore pod uwage

oczekuje dzisiejszego przyjazdu rodziny i wypoczywam by robaczek wazyl jednak te 3 kg

wszystkiego naj zycze a szczegolnie fasolek / moja cora akurat byla takim prezentem dla tatusia / trzymajcie sie cieplo

hejj :)

Jestem już po wizycie. Z Dzidzią wsio oki:-):-):-) Przezierność karkowa ok, kość nosowa ok, wszsyskie organy na swoim miejscu, serduszko pięknie bije:-):-) Maleństwo ma już 67 mm i jest wg USG jestem w 13t i 1d :tak::tak:

Po USg szybkie zakupy w carrefourze, tłoku aż tak wielkiego jak się spodziewałam nie było. Koło 18.00 byłam w domu i zaczeliśmy z M. ubierać choinkę.
Jestem padnięta......................

Witajcie,

ogarnęło mnie przedświateczne szaleństwo i tu widzę pustki:tak:
Iza jesteś śliczna !!! zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Ciebie:tak:
Lelcia- ciepłe mysli do Ciebie ślę:tak:

KTÓRA TESTUJE? Coś wątek zamarł

Tak sie zastanawiam jak sobie mnie wyobrażałaś ;D Wal śmiało, nie obraże sie ;D

Jestem już po wizycie. Z Dzidzią wsio oki:-):-):-) Przezierność karkowa ok, kość nosowa ok, wszsyskie organy na swoim miejscu, serduszko pięknie bije:-):-) Maleństwo ma już 67 mm i jest wg USG jestem w 13t i 1d :tak::tak:

Po USg szybkie zakupy w carrefourze, tłoku aż tak wielkiego jak się spodziewałam nie było. Koło 18.00 byłam w domu i zaczeliśmy z M. ubierać choinkę.
Jestem padnięta......................

Gratuluje bijącego serduszka :)

Kochane, poczytałam Was i naprawde nie mam sił odpisywać.. Córa spać nie che, już ja zasypiam na siedząco a ona nic.. Chyba sie poloze i wezme ją do siebie do łóżka moze wtedy zaśnie.. Bo juz nie wiem co robic :(

Dobranoc! :*

I jakby mnie juz czasem nie było, to WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO KARPIA, WIELKIEJ CHOINKI, UŚMIECHÓW NA TWARZY, POCIECHY Z RODZINY, DUŻO KASY, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ, DWÓCH KRESECZEK DLA STARACZEK, SZCZĘŚLIWEJ CIĄŻY DLA BRZUCHATEK, I ZDROWYCH DZIECI DLA RODZĄCYCH W NAJBLIŻSZYM CZASIE! :*

kwiatuszq sukienka super! figura super! bez stanika lepiej zdecydowanie :-)
wiem że sie nie odzywam częśto ale moja mama przyleciała w poniedziałek na 2 tygodnie a ja nie moge ieć w pracy wolnego :angry: i jak wracam z pracy staram sie nią spędzać każdą wolną chwile...
Jutro jest ceremonia pogrzebowa Mayeczki ... i kremacja... nagrałam piosenki jej mamie na płyte bo tutaj puszczają co zechcesz... więc celine dion-fly nagrałam i połączyłam dwie kołysanki ze "Zmierzchu" których najczęściej słuchała w ciaży... smutne to...
w pracy zrobiłam zrzutke uzbierało się prawie 500 funtów ... kupiłam kartke wszyscy się podpisali na niej że o niej myślą i ze sa z nią całym sercem... I jutro po pogrzebie dostanie tą kartke i pieniążki...
Dzisiaj zostałam wezwana do biura i pokazano mi oficjalne podziękowanie ze stillbirth & neonatal death charity czyli z fundacji zajmującej się wspieraniem rodzin po stracie dziecka czy to było zaraz po urodzeniu czy to było martwe urodzenie... Firma w której pracuje wsparła ich finansowo... rozpłakałam się z radości... tak mnie serce ścisnęło... Oni opłacają psychologów, prawników, często pomagają przy organizacji ceremonii wspierają oddziały neonatolgii... Są niezastąpieni... :-) cieszę się srasznieeee

martolinka - wiem , bo kiedyś coś pisałaś, także się pamięta ;-)także wiesz ...... nie wiem jeszcze kiedy rozdanie "nagród" będzie:-D
wika - gratuluję udanej wizyty:tak: dobrze dostawać takie wiadomości przed świętami:tak:
rozczochrana -
[*] dla Mayeczki, piękne imię. A dla Ciebie wielkie , nie wiem .... brawa? podziękowania? podziw? Wszystko na raz :tak::tak:za to że pomagasz fundacji :tak:
livcia - ja Cię nie wysyłam na porodówkę , fajnie by było jakbyś w 2012 urodziła :-p chyba że chcesz jeszcze w tym roku ;-) zaciskaj nogi :happy:
A wy już życzenia składacie? To Ja też Wam złożę :tak:
W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najważniejszych życiowych decyzji.

Ja samolubnie, ale jakoś nie mam głowy.
My wczoraj bylismy na usg, ostatnim obowiązkowym. Młoda waży ponad 1800 g. No i niestety mamy podejrzenie wady serduszka
unhappy.gif
Ginka nie była pewna czy jest ciągłość w przegrodzie między komorami, czy czasem nie ma tam dziury. Raz ją widziała, a raz nie. 3.01 umówiliśmy się na echo serca do specjalisty, żeby to sprawdzić dokładnie. Także swięta stresujące się zapowiadają.

reklama
Witajcie,

GRRRATULACJE:tak::tak:SUPER WIEŚCI:tak:

Tak sie zastanawiam jak sobie mnie wyobrażałaś ;D Wal śmiało, nie obraże sie ;D

Jako dość niską i wychudzoną blondynkę;-)a tu śliczna szczupła brunetka. Zaskakujące jest to jaki obraz drugiego człowieka tworzymy sobie na podstawie postów

Rozczochrana nikt tak nie zrozumie mamy po stracie dziecka jak druga mama , która przeżyła podobną tragedię. Twoja pomoc jest bezcenna

Wika a na poprzednich USG wszystko było ok? Do jakiego lekarza chodzisz? Polecam Ci prof. Preissa. To znany choc nieco nieprzyjemny ginekolog-połoznik. Co prawda nie jest kardiologiem ale myślę , ze moze pomóc

Barszczyk ostatecznie kończę dziś , pranie , zmiana pościeli , obiadek gotowe . Została mi tylko łazienka i potem jadę po małego do klubiku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry