Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trina, głowa do góry, Wawa na szczęście jest dobrze przygotowana :-) Dziura między komorami to naprawdę nie jest groźna wada, jak byłam z małym na kardiologii to takich cudów się naoglądałam, że do tej pory nie wierzę, np. rodziły się dzieciaczki z zamienioną aortą i tętnicą, wpływały nie tu gdzie trzeba, wtedy na cito robili dziurkę (tylko nie pamiętam czy w komorach czy w przedsionkach) by krew się mieszała, a po kilku miesiącach operację zamiany naczyń. Dzieci dodatkowo mają to do siebie, że świetnie się regenerują, wszystko się pięknie goi, cud. Jedna matka zaprawiona w bojach bo doświadczona rodzinnie wadami serca ciągle powtarzała, że najważniejsze, że wada jest operacyjna. Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, wada wykryta, tak jak pisze Syneczki, może jeszcze w życiu płodowym się dziurka pięknie zarośnie, a jak nie to już jesteście pod opieką dobrych lekarzy. Głowa do góry.Dzięki dziewczyny.
Co do lekarza, to jesteśmy umówieni do doc. Dangel, która jest jedną z 3 najlepszych kardiologów prenatalnych w Polsce. Jak faktycznie cos będzie, choć czały czas myślę, że to jednak pomyłka, to chyba będę rodzić jednak w Wawie. Może to dziwne, ale pod tym względem Gdańsk ma niski poziom referencyjnościW skali literkowej A-B-C, gdzie C jest najwyżej (Wawa, ŁÓdź i Śląsk), gdański szpital kliniczny ma pomiędzy A i B.

urodziła zdrowe dzieciątko