reklama

Mamusie w 2012

reklama
liv zupełnie nie w temacie jesteś;-) o miejsce w przedszkolu jest bardzo trudno. Może i przyrost nie największy , ale miejsc jest mało.. Ludzie rozwody biorą żeby dostać punkty do klasyfikacji za np. samotną matkę..

hejj :)

Ja z samego rana na glukozę poszłam... całkiem sprawnie mi to poszło:tak: najgorsze to czekanie:sorry::sorry:

Liv, Mała tęskni do czasów niemowlęctwa:-D:-D

Calogera, najlepszego :)

Qcz, ja na roz. 56 mam tylko 1 pajaca, a na 62- 6 pajaców.... ale ja ogólnie wolę zestaw body+ śpioszki:tak::tak:

Lelcia,
&&&&& :) Jadąc dzisaij do szpitala, tak sobie pomyślałam, czy Lelcia idzie dzisaij, czy jutro..

Martolinka,
u mnie na wsi jest jedno przedszkole... dzieciaki przyjmowane są dopiero od 4 r.ż... ewentualnie 3-latki jak jest miejsce... ale miejsc nigdy nie ma:no::no:

no w sumie nieszczegolnie w temacie, ale ponoc tyle przedszkoli, ze myslalam, ze problemu nie ma szczegolnego, u mnie jest z tym niewesolo, bo dzieci duzo a mamy wola po roku macierzynskiego do pracy smigac niz walczyc z wychowaniem dzieciatka. Na szczescie jak panstwo nie zapewni miejsca w przedszkolu to daja finansowa rekompensate za to.

wika smacznie bylo? ja nie wiem jak to jest bo takiego badania u nas nie robia jak cukier normalnie z krwi dobrze wychodzi
mala na razie ma spacerowke brata na wypady, bo mi wygodniej malego w chuste, a mala jak sie zmeczy tuptajac to w spacerowce laduje

liv, smaczne to nie było, ja lubie słodkie, no ale bez przesady:-D

kurcze, chyba też pomyślę nad chustą:sorry: Igor z wózka już od dawna nie korzysta... i teraz nie wiem... jak będziemy chodzić na spacery, to chyba łatwiej mi będzie śmigać za Igorem mając Małego w chuście niż w wózku:sorry::sorry: kurcze nie wiem:sorry::sorry:

Rano wstałam, poszłam do lekarza, bo 10 dni zauważyłam, że pęknięcie tam na dole :crazy: i się nie goi. A potem jak wybyłam do miasta, tak teraz dopiero wróciłam. Kupiłam 3-pak pajacyków i chyba dokupię jeszcze zestaw miękkich spodenek/dół od śpichów. Wtedy mogę kombinować ze zestawem body+dół jak Wika mówi.

Tutaj można dostać zapomogę na przedszkole. Nie ma państwowych przedszkoli w ogóle. W Polsce wiem, co się dzieje, bo i moja kuzynka i koleżanki miały problem ze znalezieniem dzieciom miejsca. Ja zaczynam myśleć o żłobku, bo nie wyrobimy z pieniędzmi. Muszę iść do pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry