Bunny86
mama Patryka i Dominika
Katrina rośnie Ci ten Kubuś jak na drożdżach. Alinka też ciacho do srupania 
A Kubuś siedzi w chodziku skoczku ??? Co to jest? Podoba mi się bo dużo zabawek ma. Chętnie w tym siedzi?
Lazurek pokaz suknie!!!
Martolinka jak ma być wiosna za chwilę to mógł by spać ten śnieg by się dzieciaki nacieszyły do przyszłe zimy
Wika boże kochany nie mają te Twoje dzieci sumienia, o tak nie ludziej porze wstawać. Pokaż ten traktor co kupiliście. Szukam pomysłu na prezent dla Patryka to może zgapie od Ciebie
Dominik dostał kolejnego zęba to już czwarty
Próbowałam go przestawić na butelkę niestety nie dało rady. Jestem pogryziona i bolą mnie piersi w weekend gorączkowałam przez nie

A Kubuś siedzi w chodziku skoczku ??? Co to jest? Podoba mi się bo dużo zabawek ma. Chętnie w tym siedzi?
Lazurek pokaz suknie!!!
Martolinka jak ma być wiosna za chwilę to mógł by spać ten śnieg by się dzieciaki nacieszyły do przyszłe zimy
Wika boże kochany nie mają te Twoje dzieci sumienia, o tak nie ludziej porze wstawać. Pokaż ten traktor co kupiliście. Szukam pomysłu na prezent dla Patryka to może zgapie od Ciebie
Dominik dostał kolejnego zęba to już czwarty
Próbowałam go przestawić na butelkę niestety nie dało rady. Jestem pogryziona i bolą mnie piersi w weekend gorączkowałam przez nie
Ja pamiętam, że u nas moja młodsza siostra przyniosła ospę z przedszkola i najgorzej ją przechodziła, potem miałam ja z moją starszą siostrą, a potem moja najmłodsza siostra, która wtedy miała miesiąc
u nas w ten dzień od rana było wesoło -> nawet fryzjerka, która nas czesała (i czesze, farbuje i obcina do dziś) powiedziała, że w życiu nie widziała tak rozluźnionej atmosfery przed ślubem, bo zawsze wszyscy mega poddenerwowani

ale cóż takie życie....
Ale skoro nie bedziemy mieli innego wyjscia to trzeba bedzie to mieszkanie wziac, bo przeciez na ulicy nie bedziemy mieszkac.
Na razie rok za pasem, a mloda chodzi przy meblach, ostrozna jest pod tym wzgledem i boi puscic, choc stoi sama. I ma radoche, az lapkami macha, a wtedy bach na pupe