reklama

Mamusie w 2012

Jestem. Z farba na glowie :-) Mialam juz okropne te wlosy, musialam pofarbowac. Poza tym mysle caly czas co by tu sobie przekasic :-D

Bunny nie tylko Ty masz ochote na cos z grilla... ;-) Zjadlabym karkoweczke, mmmm...

wika jak tam ospa? Poszla juz sobie?

Sowinka jak tam Bartus w przedszkolu? Opowiadaj ;-)

martolinka a jak narciarskie poczynania Antka? :-) Jest jeszcze u Was duzo sniegu?

kwiatuszek super, ze spotkanie sie udalo, mimo ze tylek poscierany :-);-)

Ja jakos nie moge spac jak Wojtek ma na druga zmiane, ach... Wczoraj polozylam sie o 00:30, dzis tez cos tak czuje, ze wczesniej sie nie poloze. No coz, ide zmyc wloski i cos wszamac :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
rano w ramach relaksu
wink2.gif
pojechałam z małą do skarbówki. Teraz Ala śpi , ja piekę kurczaka. Po południu odrabiamy zajęcia na basenie i dzień zleci.

Lazurku szkoda , że nie udało sie z mieszkaniem , które Ci się podobało. Mam nadzieję , że trafisz na takie wymarzone jak naszybciej
Co do narciarskicg poczynań Antka to idzie mu świetnie. Był najmłodszym maluchem w grupie a radził sobie jak pięciolatki:tak:szkoda tylko , ze odwilż jest i niestety nici chyba z zajęć w tę sobotę
Kwiatuszek zazdroszcze szaleństwa śnieżnego!! dupsko się zagoi:cool2:
Bunny o grillu nic nie mów... mamy w domu elektryczny ale to nie to samo. Jak sobie radzisz?
Wika jak dzieciaki?
Lelek śnieg troche odpuscił?;-)
Calogera a dzieje się coś niepokojącego ,? w którym szpitalu chcesz rodzić?
Sowinka co u Was? Jka Twój przedzzkolak?

Nie pochwaliłm sie WAm , ze 16 lutego ide z kolezanką na wystep chippendales ;-)

Witajcie:tak:
Bylam u lekarza. Nadal nie wiemy kto sobie w brzuszku mieszka :cool2: Dzidzius skulil sie jak kurczaczek i nic kompletnie nie mozna bylo podejrzec. Kolejna wizyte mam 25 lutego, wiec czekam znow, moze sie nastepnym razem ujawni ;-)
Bylismy tez ogladac mieszkanie. Masakrycznie wysoka kaucja i czynsz tez :-( Do tego prowizja. Patrzylam na necie na inne mieszkania, ale juz w innej dzielnicy i jutro znow trzeba bedzie dzwonic. Tu gdzie chcemy sa juz tylko 2-pokojowe :-(
Jestem. Z farba na glowie :biggrin2: Mialam juz okropne te wlosy, musialam pofarbowac.

Lazurku no szkoda, że maleństwo nie pokazało swojej płci, ale przecież nie to jest najważniejsze -> najważniejsze, że zdrowe i wszystko ok:-) kiedyś w końcu poznacie płeć -> najpóźniej przy porodzie:-p a co do mieszkania to wierzę, że uda Wam się znaleźć takie wymarzone:tak: a na jaki kolorek farbowałaś??? Ja ostatnio też sama sobie zafrabowałam, bo już nie mogłam na siebie patrzeć -> troszkę za ciemne mi wyszły, ale może się troszkę spłucze:-p

Czesc Kobietki, w czwartek mam jechac na IP pokazac się, zrobia usg i ktg i albo odeślą do domu, albo jesli cos ich zaniepokoi, to zostawia na patologii ciazy. Odezwe sie, jak wroce, trzymajcie kciuki
Calogera kciuki mocno zaciśnięte -> daj znać jak tam:tak:
Sowinka jak tam Bartus w przedszkolu? Opowiadaj ;-)
Sowinka co u Was? Jka Twój przedzzkolak?

Dziewczyny Bartuś nawet nawet, wczoraj i przedwczoraj rano była tragedia, ale jakoś poszedł, a popołudniami jakiś taki smutny chodził, a dzisiaj już rano super, ale ja Go muszę zawozić, bo inaczej afera i dzisiaj już po przedszkolu szaleje jak zwykle i mówił, że fajnie było:tak: więc już chyba coraz lepiej:tak: codziennie przynosi jakiś obrazek:-) a to strój Barta na poniedziałkowy bal przebierańcówDSC_0748.jpg jeszcze dziś podjechałam do pracy po lizaka:tak:

Martolinka super, że Antek tak fajnie sobie radzi na nartach:tak:

Byłam dzisiaj z Pauliną na usg bioder, wszystko w porządku, za 3 miesiące kontrola, Malutka bardzo grzeczniutka była i wcale nie płakała:-)
po drodze zahaczyłyśmy o sklep, więc pierwsze zakupy Paulina ma zaliczone:tak: ślisko u nas dziś strasznie na chodnikach, więc parę razy mało orła nie wywinęłam, ale jakoś mi się udało:tak:

Oj kobietki, rozchorowalam sie :-( Jutro chyba pojde do lekarza, bo sie boje, zeby sie nie rozwinelo. Wszystkie kosci mnie bola i oczywiscie caly czas w lozku leze...

calogera &&&&&&&& zeby wszystko bylo dobrze ;-)

martolinka dzis umowilismy sie na srode na ogladanie innego mieszkania. Moze to wypali...

Sowinka wlosy farbowalam na kolor czarny, taki jak zwykle. Nie zamierzam eksperymentowac z innymi kolorami, kocham czarny :tak:

Ide wyciagnac soczewki kontaktowe i moze zasne. Mam nadzieje, ze chorobsko szybko sobie pojdzie...

Lazurku nic gorszego jak choroba w ciąży... nic nie można wziąć "konkretnego" niestety.. jak sie czujesz?
Sowinka strój suuuuper!! a za strażnika nie chciałaś go przebrac?:cool2::-D
Calogera , który szpital wybrałaś? daj znać jak po wizycie na ktg. Trzymam kciuki:tak:

matrolinka, kwiatuszek czuje sie dzis lepiej. Mialam pojsc do lekarza, ale juz mi zostal tylko katar, uff... Wczoraj wypilam sobie cos takiego jak w TheraFlu, poza tym rumianek z miodem i tyle. Ale dobrze, ze moge juz wstac i taka polamana nie jestem. Za to Wojtek tez chory, ma kaszel suchy i gardlo go boli, ale dzis poszedl jeszcze do pracy, bo to ostatni dzien i teraz bedzie mial ponad 2 tygodnie urlop.
Ide dalej odpoczywac. Milego popoludnia ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry