reklama

Mamusie w 2012

Lazurku :szok::szok::szok::szok::szok::szok: 20 tydzień aaaaaa aż tyle mnie nie było czy Twój suwaczek oszukuje w przeliczaniu ;-) gratuluję półmetka.
Calogera 37 tydzień no nie mogę :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny weźcie mnie wytargajcie za włosy za to moje nieodzywanie się. Obiecuję poprawę. a teraz lecę czytać co tam u Was.

reklama
Czesc kochane :-) Jak tam weekendzik mija?

kwiatuszku mnie sie podabaja takie kwiaty baaaaaaardzo. Nie chcialam zadnej okraglej i krotkiej wiazanki, bo okragla to ja jestem juz wystarczajaco :-D:-D:-D

Syneczki nadstawiaj ucho, zaraz Cie tu wytargam ;-) Moj suwaczek nie oszukuje w zadnym wypadku, wszystko sie zgadza :-) Nadrabiaj kochana, nadrabiaj i pisz co u Was ;-)

My wczoraj bylismy na ostatnim spotkaniu przed slubem dopiac wszystko na ostatni guzik. Musielismy jeszcze wniesc oplate 190 euro :szok: W tym 100 euro jest za to, ze slub bedzie w sobote i ze urzednicy musza specjalnie dla nas przyjsc :no:

Witajcie,
Alusia śpi , Antek z tatą szlifuje narciarski talent
wink2.gif

wczoraj nie zaliczyliśmy spaceru , bo dosłownie rece zamarzały nawet w rękawicach. Dziś jeszcze zimno , ale już niedługo ma być na plusie

Jakie u Was niedzielne plany?

Wika ospa? gdzie złapaliście to dziadostwo?trzymam kciuki zeby szybko przeszło
Lazurku bukiet przepiękny jest !! bardzo mi się podoba.
Syneczki:wściekła/y::wściekła/y: i gdzie jesteś?:cool2:pisz co u Was bo nie było Cie tu wieki!!

Ciekawe co u danao, rozczochranej.. o livastrid to już wieść zupełnie zaginęła

Hej kobietki

Syneczki no w końcu jesteś. Co tam słychać???

Kawiatuszek zazdroszczę. No i stało się mam ochotę na kiełbaske z ogniska.

Lazurek piękne kwiaty. A jaką będziesz mieć suknię???

Wika zdrowia. Wojtek też ma ospę???

U mnie po staremu. Dominik już duży i fajny chłopasiu. Coraz więcej potrafi i szybko łapie nowe umiejętności. Od tygodnia robi barum barum tryk a dac mu tylko palce to już się podciąga do siedzenia. Położony na plecach zaraz jest na brzuchu a krzyczy z radości ze ogłuchnąć idzie. Śmieje się ciągle

Melduje tylko, ze żyjemy, ale Iguś ma ospę:-( Ładnie sie zachowuje, nie drapie się, pozwala sie smarować, ogólnie jest dobrze, chociaż trochę bardziej marudzi niż zwykle... Wojtusiowi wychodzą dwie górne jedynki i jest meksyk:wściekła/y:

Wika zdrówka dla Was wszystkich, a szczególnie dla Igusia:tak: no i gratki dla Wojtusia:tak:

Czesc kobietki :biggrin2: Ja na chwilke. Bylam dzis zamowic fryzjera i wiazanke slubna. Zamowilam cos takiego z bialych kalii :biggrin2:

Lazurku wiązanka prezentuje się bajecznie:-D a suknię nam pokażesz ???:-D

Dziewczyny weźcie mnie wytargajcie za włosy za to moje nieodzywanie się. Obiecuję poprawę. a teraz lecę czytać co tam u Was.

Syneczki no w końcu jesteś -> napisz co tam u Was:-D

a my dzis mamy ognisko i kiełbaski z znajomymi i na takiej górce i bedziemy zjezdzac na sankach

Kwiatuszku napisz jak tam ognisko się udało:tak:

Jutro po 2tygodniowej przerwie Bart idzie do przedszkola, więc pewnie zaś będzie afera:eek: a w następny poniedziałek ma bal przebierańców -> ciekawe jaki strój sobie wybierze:-p a ja jutro rano muszę jechać załatwić kartę do NFZ -> nie chce mi się, ale w sumie to dobrze, bo choć na chwilę się wyrwę z domu, bo już można oszaleć:wściekła/y:

Edit: Wielkiej afery jednak nie było tylko delikatna, więc nie jest źle:-) a ja jadę załatwiać...

Ostatnia edycja:
Poczytałam i niestety odcieło mnie na weekend ale połowę pamiętam ;-)

Lazurku czy mnie oczy mylączy Ty jeszcze nie wiesz kogo pod serduszkiem nosisz? Wspomniałaś o imieniu Xsawier :-D mam miłe wspomnienia z tym imieniem mianowicie gdy pojawiłam się na porodówce przeszłam obok wijącej się z bólu dziewczyny. Nie zastanawiając się długo o co chodzi wbiegłam na salę po godzinie malutka była z nami a w sali obok słyszę właśnie te dziewczynę z korytarza. Gdy zostałam przewieziona już na położniczy :-Dwiedziałam się że zaraz dołączy do mnie mama z synkiem. I kogo widzę? no właśnie tę dziewczynę z korytarza i jej synka Xawierka. Nie musze wspominac ze ta znajomość będzie juz dożywotnia :-D:tak:

Wikuś my przez ospę przechodziliśmy z chłopcami 2 lata temu teraz tylko Marcepanek został.

Lazurku dokładnie taki sam bukiet miałam na swoim ślubie. Kwiaty sa niesamowicie wytrzymało a ich wygląd rzucił mnie na kolana. Nie słuchaj komentarzy że to kwiaty pogrzebowe w moim przypadku niejeden taki komentarz padł liczy się tylko i wyłącznie Twoja ocena :-D

Bunny zapodaj kobieto zdjęcie swoich łobuzów. wieki ich nie widziałam.

Martolinko ahhh jak ja bym się na narty wybrała...

U nas wszystko kręci się wokół dzieci. Dziś chłopcy poszli pierwszy dzień po feriach do szkoły/przedszkola a Mała ostatno upodobała sobie słowo mama gdyby jeszcze mówiła jo świadomie :-p

Kobietki, ja jeszcze na chwilke zajrzalam. Bylam u lekarza. Nadal nie wiemy kto sobie w brzuszku mieszka :cool2: Dzidzius skulil sie jak kurczaczek i nic kompletnie nie mozna bylo podejrzec. Kolejna wizyte mam 25 lutego, wiec czekam znow, moze sie nastepnym razem ujawni ;-)
Bylismy tez ogladac mieszkanie. Masakrycznie wysoka kaucja i czynsz tez :-( Do tego prowizja. Patrzylam na necie na inne mieszkania, ale juz w innej dzielnicy i jutro znow trzeba bedzie dzwonic. Tu gdzie chcemy sa juz tylko 2-pokojowe :-(
Co do sukni to bede miec taka w stylu EMPIRE :tak: Poczekajcie jeszcze troche to juz ze slubu Wam fotki pokaze :-) Sama nie wierze, ze ta data jest tuz tuz :-) A o tych kwiatach jeszcze nie slyszalam, ze wygladaja jak na pogrzeb :no: Sa baaaaaardzo ladne i mysle, ze idealnie pasuja do sukni slubnej :tak:

Kobietki, jak jutro podzwonie po mieszkaniach to sie odezwe. Moze uda mi sie umowic na jakis termin na ogladanie, ehh...
Poki co spijcie dobrze ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry