• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
e zdjecie jest w takiej rozdzielczosci, zeby Was nie irytowac moim blogim usmiechem:blink:

ja tam bym zawsze na Gotlandie wracala, bo tak naprawde tylko ona mi sie w zyciu marzy, jak dla mnie naj:tak:

wiesz mi wczoraj zabraklo 2 do wypelnienia okienka w totku, wiec nic nie mow Lelek:dry:

maron, zalezy czym sie leci, najtaniej i tak paliwo wychodzi, nawet jesli prom doliczasz

no powiedzmy jakies tansze linie norweskie lub np. ryanair?? ( chyba lata do Norwegii) ??

livastrid tylko, ze ja na poludniu mieszkam i musialabym cala polske przejechac

:szok::szok:kobitki, ale Wy macie tempo.....:szok::szok: Spuścić Was na chwile z oka, to tyle naskrobiecie, że hoho:-D:-D:-D A ja na dodatek nie mam teraz czasu, zeby poklikać z Wami a Wy tu tyle ciekawych rzeczy piszecie:-)

Musiałam Was wczoraj opuścić, bo dostaliśmy wieczorem wiadomość, ze zmarła moja prababcia :-(:-(:-( i już jakoś tak natchnieia nie miałam na pogawędki:-(:-(

maron, ja w Sopocie mieszkalam. W nocy prujesz do Niemiec, przy granicy w kimono, przez Niemcy to w ogole prujesz niczym easy rider, w Danii wkurzaja tylko berety i ewentualnie jakis wypadek, jak masz zabookowany bilet na prom to moze byc kuku. Potem obzerasz sie juz tylko na promie i velkommen til Norge;-)

ryanair chyba tylko do Oslo lata, a w ogole to klm, wizz i norwegian

kondolencje Wika

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry