• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
e co to jest na takiej trasie:-p

szczerze? jesli kiedykolwiek bedziesz sie do N wybierac to tylko autem, bo w inny sposob NIC nie zobaczysz, wierz mi. No chyba, ze chcesz sobie na miasteczka typu Bergen, Oslo czy Stavanger popatrzec:tak:to inna sprawa.

Musze sie zabrac w koncu za cos kreatywnego.
Jak mi sie nie chce:szok::-p
Przydalaby mi sie jakas pomoc albo magiczne zaklecie:-p
i jeszcze na dodatek ten maly gizmo sie obudzil:baffled:

witam kochane ale naskrobałyscie masakra
u mnie tez bardzo wietrznie i zimno

bylam na rozmowie o prace ale nie robie sobie nadziei bo było duzo chetnych oststnio za bardzo sie nastawilam a pozniej byłam rozczarowana
robie obiadek i pieke mufinki czekoladowe ale zapach...

reklama
Powariowałyście :szok::-D

Co Wy dzieci do szafy pochowałyście? :-Dtak drukujecie :-p

Widzę wakacje, my w tym roku sprawdzone mazury jakoś boje się jechać z Julką za granicę. Z

Za rok na pewno Chorwacja, kocham ją! :-D polecam jeziora płetvickie piękne miejsce, Split, ogólnie cała Dalmacja jest piekna.
A radzę wynajmować na miejscu kwatery, miejscowi np. patrer cały wynajmują turystom bardzo fajne warunki za przystępną cenę. My tak właśnie na pałę pojechaliśmy, nie wiedzieliśmy gdzie jedziemy, ale było
świetnie.

Livastrid ja polecam drogę taką: prujesz do Gdyni, później tyłek i samochód pakujesz na prom do Szwecji i do N, ja co prawda tylko do Sz dopłynełam, ale M taką drogę do N przebył i bardzo chwalił.

Wika moje kondolencje :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry