• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

To mowicie , ze lepiej w tej Chorwacji na miejscu wynajac?
My jak do Pragi jechalismy to tez w ciemno . Pojechalisy na dworzec samochodem i tam nas sami znalezli:-D

Ja z dzieckiem bym się bała w ciemno, wiesz Cro to bardzo oblegany przez turystów kraj, my parę godzin szukaliśmy kwatery, ale bylismy z paczką znajomych bez dzieci, jakoś nie wyobrażam sobie krązenia od domu do domu dzieckiem.

Poszukaj w necie stronek, kiedyś widziałam że można przez internet sobie rezerwować.

reklama
Hej hej! :-) Ale się rozpisałayście, nie było mnie tu od północy, a tu już tyle stron do nadrabiania...;-)
Lelek- ja też chyba się uzależniłam od bb! Przez to zaniedbuję obowiązki domowe...:wściekła/y: Normalnie nic innego mi się nie chce, jak wstanę to myślę tylko, żeby zajrzeć na forum i zobaczyć co u dziewczyn, haha...:tak::-D:crazy:

Maron- mam nadzieje, że luteina szybko zadziała i dostaniesz @

Livastrid- dzieki za wczorajsze odp. :tak: Zazdroszczę ci pięknych widoków, krajobrazów...itp ale ja też wolę jak Lelek gorące klimaty, jak jest temp. poniżej 20- paru stopni na dworzu to potrafię zmarznąć...:zawstydzona/y::szok: Mogłabym żyć w jakimś ciepłym kraju, np Hiszpania... w Polsce jest jak dla mnie stanowczo za zimno i za mało słońca w roku...

Wika- bardzo mi przykro z powodu śmierci prababci...:-( tulę mocno!!! Ja też miałam prababcię, ale zmarła jak byłam jeszcze dzieckiem.

Aga- szkoda, że pracujesz do późna, bo mogłabyś z nami więcej popisać

Juliana- hejka! Powodzenia na wizycie.

Mama Sówka- witaj!!!:-) Dawno cię tu nie było...

A ja dzisiaj robię na obiadek naleśniki z twarożkien i brzoskwiniami, pycha!!!:-)

jeszcze troche i uznam was za jakies maniary:-Dhej juz jestem po USG:-)

hejka isana dobry obiadek robisz, ja mam spagetti a mialam robic rybke i frytki ,ale M nie chce .Nie to nie ,nie bede sie wysilac:-D

Bo my jesteśmy BBholiczki :-D:-D

Juliana i co wszystko w porządku, USG nic nie wykryło?

Ja dzisiaj na obiad mam domową, wypasioną pizzę, już nie mogę się doczekać kiedy M wróci z pracy żeby ją skonsumować :-D

reklama
Ej no dziewczyny wezcie mnie walnijcie w leb! Wylaczylam komputer zeby zrobic cos pozytecznego, i co?????? Zapakowalam dziecko do lozeczka i poszlam spac:wściekła/y::wściekła/y:

Ale ciesze sie ze nie tylko ja powinnam sie leczyc na glowe z uzaleznienia od BB:-D:-D:-D

juliana
fajnie, ze nic wiecej nie ma, ale to co jest to mogloby pojsc w pioruny:-(

Isana
ale mialas dobry obiadek, mmmm!

A ja sie obudzilam ze smakiem na placka zbojnickiego!Nie przepadam ale przysnil mi sie i zrobie go jak stary wroci do domu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry