• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Powariowałyście :szok::-D

Co Wy dzieci do szafy pochowałyście? :-Dtak drukujecie :-p
dobre, dobre ha ha usmialam sie:)
nie, kaamaa,moje dziecko sie bawi, ja razem z nim a tu klikam, pokoj mam maly wiec wszystko na wyciagniecie reki:):-D

kwiatuszek trzymam kciuki za objecie posady, to co ze duzo bylo chetnych, moze to akurat Ty podpasowalas

reklama
nie robie sobie nadziei bo było duzo chetnych oststnio za bardzo sie nastawilam a pozniej byłam rozczarowana

wiesz, zawsze kogos wybieraja, wiec moze akurat padnie na Ciebie:tak:

Lelek
wiesz, musze przygotowac sie na jutro i pojutrze. A z dlugofalowych to powinnam w koncu przystapic do egzaminu ostatniego poziomu z norweskiego. Tak, kolejny dzieciak dal by mi tez zajecie skoro przy jednym potrafie znalezc czas na inne rzeczy

kaamaa
akurat wole tak jak pisalam, bo potem droga z Oslo jest kalowa a do sz dlugo trwa przeprawa. Ja np. mam z Danii prom centralnie do swojego miasta

Ostatnia edycja:
Powariowałyście :szok::-D

Co Wy dzieci do szafy pochowałyście? :-Dtak drukujecie :-p

dobre, dobre.. właśnie to samo chciałam powiedzieć, że dziewczyny jakiś motorek mają chyba w doopce :))
Piszą jak szalone. Moje dziecię śpi już 2h. Pewnie zaraz się obudzi.

Dzięki dziewczyny za kondolencje. Babcia miała 91 lat. Do teraz kobitka cały czas na chodzie. Dopiero jakiś miesiąc temu podupadła na zdrowiu.

JA chwilkę jeszcze będe z Wami bo na 16.00 mam radę .

Livastrid w sumie 12 h się płynie, ale na promie w cholerę atrakcji jest, jedna wielka impreza na wodzie :-D ja miło wspominam.

Pamiętam jak jeden gość (polak) myślał że Norweżką jestem :-D

moj zazwyczaj 2 razy ale czesto raz i wtedy czas spania taki sam:) ale przynajmniej nawet jak nie spi to daje mi porobic:)

wiecie co? chlapnelam sobie teraz tylko lyk limoncelli a tak mnie zemdlilo ze szok:szok:

a tak poza tym jestem zla na siebie!!! To forum mnie uzaleznilo!:szok::baffled:

wylaczam komputer i przez jakis czas tu nie wchodze:crazy: ile ja czasu siedze przed monitorem!:no:

Ostatnia edycja:
Livastrid w sumie 12 h się płynie, ale na promie w cholerę atrakcji jest, jedna wielka impreza na wodzie :-D ja miło wspominam.

Pamiętam jak jeden gość (polak) myślał że Norweżką jestem :-D

widocznie przypominasz norwezke, widzisz autkiem to mi z jakies 14 godzin do Danii zajmuje a prom 2,5 godzinki. Imprez promowych nie lubie, bo zle mi sie kojarza. Znaczy raz pod moja kabina ktos pawia puscil:-p jedyna atrakcja dla mnie to zakup 50% wodki, bo tania a o tych procentach to ja nie kupie w vinmonopolet:-p

uuu Lelek

mogło bysie udac bo podobalo mi sie tam:)
w autobusie słyszlam jak licealistka sie chwaliła kolezanka ze ma termina na pazdziernik miala jakies 17lat moze max
ciekawe czy rodzica sie pochwaliła juz

reklama
agnieszka milej pracy!

Ej, dziewczyny..zapomnialam podzielic sie z Wami moim nieszczesciem:-( nie trafilam wczoraj w totka:-( tylko 2 skreslenia mialam poprawne:wściekła/y:

Lelek wiesz ja tez juz takie proste cyfry im wymyslam a oni nie potrafia zgadnac

Musiałam Was wczoraj opuścić, bo dostaliśmy wieczorem wiadomość, ze zmarła moja prababcia :-(:-(:-( i już jakoś tak natchnieia nie miałam na pogawędki:-(:-(
Wika współczuje

To mowicie , ze lepiej w tej Chorwacji na miejscu wynajac?
My jak do Pragi jechalismy to tez w ciemno . Pojechalisy na dworzec samochodem i tam nas sami znalezli:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry