Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oj, dziewczyny, zrobię... zrobię...:-) ale najwczesniej w weekend, ok?;-) O ile @ nie przyjdzie. Ale tak naprawdę obawiam się rozczarowania i tego, że to jednak jakieś wstrętne zapalenie.

a dużo dzieciaków bedzie czy raczej sami dorośli?
co prawda tesciowa tydzien wczesniej przyjechala z tortem i prezentem ale imprezy nie robilismy.

Pal licho Ty!
Ja też żadnych objawów nie miałam, więc nic Ci podpowiedzieć nie mogę.. Ale wygląda mi to na ciązę, jak nic
Podziwiam ze wytrzymałaś tak długo bez testu - ja pewnia jak Lelek zrobiłabym do tej pory z 30 testów ;-)
Póki co głównie podbijam serca gości piernikiem i ciastami cytrynowymi (drożdżowe albo ucierane) ;-) A co do roczku - też fajny sposób uczczenia taki wyjazd
Myśmy poszli na łatwiznę z braku czasu i możliwości pomieszczenia u nas takiej ilości gości (30 osób - i to najblizsza rodzina tylko!) i zaprosiliśmy wszystkich na weekend do takiego fajnego zameczku :-) ... Właśnie się zorientowałam, że to nie był roczek tylko chrzest Stasia ;-) A na roczek zaprosiliśmy Rodziców, Dziadziów i rodzeństwo do nas - jeju, pamięć już nie ta, a było to przeciez całkiem niedawno! ;-)