• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Hej, zapomniałam napisać, że boli mnie jeszcze na samym dole pleców,:-( nie wiem w krzyżu to jest czy niżej, nie znam się aż tak. A jeśli chodzi o podbrzusze to bardziej i częściej czuję z prawej strony, ale nie tylko mam nadzieje, że to nic poważnego.:wściekła/y::eek: Jutro idę do lekarza, to się czegoś dowiem. Poczytałam wczoraj trochę na ten temat w necie, sporo dziewczyn okazuje się miało/ma na samym początku ciąży takie bóle w podbrzuszu i/lub w krzyżu, i że jest to oznaka rozciągania się macicy, ale to równie dobrze może świadczyć o czymś innym.:crazy: Czy któraś z was (niektóre z was były już w ciąży) miały coś podobnego? Jeśli tak, to gdzie dokładnie was bolało/ ciągnęło/kłuło...itp??? Będę wdzięczna za każede info.;-) HELP!!!!!!!!!

reklama
Martolinka, nie robiłam jeszcze, bo to chyba za wczesnie, @ powinnam dostać najwczesniej jutro albo jesli ten cykl ma byc dłuższy niż 28 dni to w weekend lub zaraz po. Dlatego wole się jeszcze wstrzymać z testem, chociaż nie powiem, trochę mnie już korci, żeby zrobić, tak z ciekawości, jakos dziwnie się czuję w tym miesiącu, tzn. zaraz po pierwszym staraczkowym przytulanku miałam takie dziwne "przeczucie", ciężko mi to opisać, tak sobie pomyślałam: że to może ten moment! A potem po kilku dniach od tego przytulanka, tak 5-6 dnia, (pierwszego od paru lat bez zabezpieczenia) i oczywiście po kilku nast. przytulankach które potem były- tak dokładnie w czwartek tydzień temu zaczęłam delikatnie odczuwać te objawy, co już na bb opisywałam a od tego czasu się nawet nasiliły, nawet się zapisałam na jutro do lek. ogólnego, bo chyba nigdy tak "dziwnie/źle/niekomfortowo" się nie czułam, zwłaszcza jeśli chodzi o to podbrzusze, oprócz pobolewania jest cały czas napięte i jakby trochę powiększone- dziwne nie??? Sorki, że tak się rozpisałam... Mam nadzieję, że mi wybaczycie?

Isana spokojnie:) nam tu mozesz truc glowe do woli:-D:-D ja tez takich objawow nie mialam wiec nie podpowiem;-) ale ja na Twoim miejscu pewnie juz bym zrobila 10 testow

Kobietki, podstawiac talerzyki- zrobilam plesniaka ze sliwkami

hej
widzę, ze załapałam się na placek :)) Pychotka :))

do niedzieli do roczku mało mnie będzie na bb :(( Będę tesknić, bo już się przyzwyczaiłam, ze samotne wieczory spędzam z Wami :) Ale mam masę roboty w kuchni i niestety nie dam rady.. jeszcze jutro pogrzeb babci jest :(((

Zrobiłam już "zimne nóżki", schaba w galarecie a teraz rozpuszczam krówki i toffi na szyszki :))

Isana- Kobieto!!!! Rób ten test!!!!!!!!!!

reklama
Lelek takiego smaka mi narobiłaś że napchałam się 7daysem i monte, nic innego w domu nie mam.

Wika szkoda że będziesz rzadko zaglądać, ale po roczku proszę od razu się stawić i zdać relację jak było, i fotki obowiązkowo ;-)
A dużo gości bedzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry