• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Czesc wszystkim, ale sie dosmialam czytajac Was :-) heh jestescie niemozliwe :-p janiedlugo chyba jade do tescia zawiezc mu znow samochod bo sie cos tlucze :-(
agnieszka mi maz zamowil tydzien temu tel przez internet i odebralam go przedwczoaraj, super jeest ale aparat nie dzialal :wściekła/y: zanioslam go do sklepu i ma byc kolo wtorku u mnie znowu, masakra, a tak sie cieszylam bo nosze pascia mojego brata, ktory non stop sie rozladowuje. Jaki ten telefonik?

reklama
Agnieszka super że będziesz więcej z Nami pisać :-)

Mama Sówka Bartuś jest śliczny, a jaka grzywa fajna.

Dzisiaj na reszcie uda Nam się wyskoczyć na spacer, bo już wysiadam całymi dniami w domu :dry:

Miłego Dnia Dziewczynki.

Dzien dobry mile Panie!

Super agnieszka ze bedziesz miala dla nas wiecej czasu;-)

a z tymi tel to ja tez przeszlam rozne historie....

kaamaa a u nas zasypuje sniegiem i nie wiem czy wyjdziemy w ta zamiec:-(

Mama Sówka synus sliczny

Ja dzis na obiad robie frytki i ...frytki. A co. Nie bede sie wysilac.:-D:-D

Rano sie ucieszylam bo sprawdzam bank a tam juz zasilek wychowawczy czeka:-D:-D:-D musze teraz go wyciagnac z konta i schowac do skarpety:-D:-Da meza sciemniac. Spoko,spoko, ja tak zawsze skladam na budowe:-D mowie mojemu ze jeszcze nie ma kasy, sciskamy sie, on zapomina a ja skladam, skladam a pozniej wyciagam jak trzeba a jemu oczu na wierzch:szok::-D:-D

HA HA jasne:-D nie to ze jestem zgred bo kiedy nie trzeba nie oszczedzam ale kiedy trzeba to naprawde to robie, tymbardziej ze moj maz latwo i szybko wydaje pieniadze:-D wiec tylko z jego checiami nigdy bysmy nie doszli do takiego etapu budowy jai mamy teraz:)

Mama Sówka oglądałam bardzo dokładnie ten wózek w sklepie, bo też chciałam go kupić, tak masz rację delti to jest tańsza wersja x-landera, ta sama firma produkuje je.
Myślę że będzie Ci się dobrze sprawował.

Ja dalej jestem w tym zakochana:

EasyGO LOOP EASYGO

Tylko poczekam z zakupem do wiosny coby się na strychu nie kurzył.

reklama
ale fajny ten wozeczek :-) taki prosciutki :-)
a ja na obiad bede pichcic kurczaka po hawajsku z ryzem ale to dopiero na 16.00 jak S. wroci z pracy :-) teraz zabralam sie za robienie galaretek drobiowych, trzymajcie kciuki bo to moj debiut ;-) przyszedl mi taki smak, ze musza sie udac :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry