• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
taaak, tylko nie tak zeby teraz glowa bolala:-D:-D

Przyszedl moj 17letni brat oznajmic mi ze jutro ma wywiadowke. Pogonilam go, przeciez ma tate:)

wika no to sie szykuj,szykuj(mam nadzieje,ze nie urazilam:-))dzisiaj mamy niezle humorki poza nasza livastrid,ale nie dziwota taki jezyk zakuwac to niezly wyczyn

lelek ty cieniasko po jednym........a co do zlego prowadzenia to ja tam nic nie widze w tym zlego

Ostatnia edycja:
Juliana- czyli będzie ostra jazda bez trzymanki???:-D:-D Ja mam teraz ciche dni z M. czyli nie wyżyta jestem więc moze się dziać:szok::szok::rofl2::rofl2:

E: lecę pod prysznc. bede za chwilę :)

lelek ty cieniasko po jednym........aco do zlego prowadzenia to ja tam nic nie widze w tym zlego

he he ja to tylko tak duzo gadam o imprezach a tak naprawde to nie w moim stylu:):-D

Kochane, z wielka przykroscia oznajmiam Wam ze musze sie teraz pozegnac z Wami otoz obiecalam malolatowi ze jak przyniesie mi herbaty do lozka to dam mu laptopa zeby mogl pograc. I oto ta chwila nadeszla, zegnajcie

do jutra:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry