• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
ok ok, tylko zeby zycie bylo takie smieszne zawsze;-)

sorry, jakos nastroju nie mam dzis do zabaw zbytnio, zbyt cierpiaca jestem

Ostatnia edycja:
Livastrid a moze do wodki ciasto francuskie nadziewane miesem , albo w drugiej wersji z kapusta i grzybami :) ?
Ja dzis zrobiłam z kapusta , do tego barszcz i gra :)
Jutro zrobie nalesniki :)

dobre, chyba wspolne mysli tu kraza i skupiaja sie na tym francuskim. Dzieki dziewczynki za zaangazowanie, wykorzystam pomysl nastepnym razem:tak:teraz bedzie pizza, bo jakos nie jestem w stanie nic zrobic

jeszcze troche i uznam was za jakies maniary:-Dhej juz jestem po USG:-)

hejka isana dobry obiadek robisz, ja mam spagetti a mialam robic rybke i frytki ,ale M nie chce .Nie to nie ,nie bede sie wysilac:-D

A mój to by z kolei tylko rybkę jadł...:tak: dobrze, że u ciebie ok.

Mój też na początku się czepiał, ale już tyle czasu pisze na BB że uznał to jaki zło konieczne i tylko czasami coś burknie :-D

Dokładnie tak jak mój. Ale teraz to juz się przyzwyczaił, że codziennie siedzę na bb, tylko musi sobie załatwić internet na kompa, bo laptopy mamy dwa, ale internet jeden i ja ciągle blikuję prze bb!:-p

o jeeee!!!! impreza sie rozkreca! :-D:-D

livastrid my tu Cie nauczymy takiego jezyka ze wszystkich bedziesz zaginac!

Lelek- ty tomnie zawsze ubawisz!!! Od razu jak poczytam twoje wypowiedzi no i te śmieszne animacje (np te twoje tańczące ludziki) to mi się humor poprawia...:-D:-D:-D

Isana bo ja to taki wariat jestem ale ciesze sie ze wywoluje usmiech na Twojej twarzy

livastrid, a Ty tez sie usmiechnij, wiem ze teraz masz stresa no i jeszcze malpa Cie dobija ale przyjdzie tez sloneczko powiecic nad Toba

moj maly oszolom zasnal!!

to sobie zaszaleje jak sie wykapie, naleje sobie winka, zrobie sterte kanapek z pieczenia rzymska i wysmaruje harysa, wejde pod koldre i bede Was molestowac

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry