• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej szalone kobiety :tak: ale ryjek mi się cieszył jak was czytałam...:tak: jesteście niezastąpione i już ;-)
Jestem mega zmęczona więc dużo nie napiszę niestety...

Aga- szkoda, że pracujesz do późna, bo mogłabyś z nami więcej popisać

Isana słonko chętnie bym z wami popisała ale jak widać praca,praca i jeszcze raz praca pochłania moje codziennie popołudnia także muszę zadowolić się przed południami i weekendami.

Ale muszę wam powiedzieć że w weekend mąż kupuje mi nowy telefon.Zmieniam także numer telefonu(dla zainteresowanych później podam na zamk.)
Wzięłam sobie abonament i uwaga...będę miała nieograniczony dostęp do internetu więc będę z wami więcej niż zawsze:)

Dobranoc gaduły złote ;-)

reklama
Dzień doberek:happy: czyżbym była pierwsza:-D

Mama Sówka- witaj!!!:-) Dawno cię tu nie było...

Isana od razu nie było:eek: byłam, byłam i raczej czytam na bieżąco:-D teraz się poprawię i będę częściej pisać:-)

Mama Sówka - dawno Cie nie było :-D No a tak w ogóle to Chorwacja wymiata i widze, ze tu na forum jest calkiem sporo jej miłośników ;-) Poza tym koszt takich wakacji tez jest przyzwoity

Phoenix no dużo jest plusów takiego wyjazdu, bo i koszt nieduży, widoki i okolice super, niedaleko:-) pojedziemy w nocy, więc mam nadzieję, że Bartuś będzie nam spał:-D

Ja z dzieckiem bym się bała w ciemno, wiesz Cro to bardzo oblegany przez turystów kraj, my parę godzin szukaliśmy kwatery, ale bylismy z paczką znajomych bez dzieci, jakoś nie wyobrażam sobie krązenia od domu do domu dzieckiem.

Kaama my jeszcze nie wiemy czy coś zarezerwujemy czy w ciemno pojedziemy, bo to zależy ile nas pojedzie:-D pożyjemy zobaczymy:-)

Wika najszczersze kondolencje:-(

Wczoraj wzięliśmy małego na salę zabaw i nawet fajnie się bawił, ale po 1,5h już mu się troszkę nudziło:eek: Zobacz załącznik 328374Zobacz załącznik 328375

A to urodzinowe dmuchanie świeczki:-) Zobacz załącznik 328376

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry