Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo to długo szedł,Ja biorę taką opcję że na drugi dzień mam w domu,dziś mąż zamawia,nowy numer abonamentowy już mam (wkleiłam na zamkn.)Szkoda że uszkodzony aparat,mogłaś odesłać i niech nowy przyślą.agnieszka mi maz zamowil tydzien temu tel przez internet i odebralam go przedwczoaraj, super jeest ale aparat nie dzialalzanioslam go do sklepu i ma byc kolo wtorku u mnie znowu, masakra, a tak sie cieszylam bo nosze pascia mojego brata, ktory non stop sie rozladowuje. Jaki ten telefonik?
Też się cieszęAgnieszka super że będziesz więcej z Nami pisać :-)
Super agnieszka ze bedziesz miala dla nas wiecej czasu;-)
wiesz ja zamowilam go w internetowym sklepie mix electronics, bo na miejscu nie mieli :-) i przyslali mi ten telefon nie do domu a do salonu, w sumie nie szedl dlugo bo w piatek zamowilam,a we wtorek odebralam bo nie wiedzialam, ze juz czekal na mnie od poniedzialku :-) a w miedzyczasie weekend byl wiec szybciutko dotarl. Wiec jak zobaczylam ze aparat nie dziala to zanioslam go do salonu z powrotem :-) oby wrocili mi go jak najszybciejWitajcie dziewczyny
ooo to długo szedł,Ja biorę taką opcję że na drugi dzień mam w domu,dziś mąż zamawia,nowy numer abonamentowy już mam (wkleiłam na zamkn.)Szkoda że uszkodzony aparat,mogłaś odesłać i niech nowy przyślą.
Też się cieszę
;-)
przez to tyle godzin mam do tyłu, miałam od rana pakować ciuchy na nowe m, ale tak mi ciężko się za to zabrać...
wolałabym z wami tutaj posiedzieć (to naprawdę uzależnienie od bb!).
A na jutro zapisałam się do lekarza rodzinnego do przychodni, bo przed nami weekend i obawiam się o to podbrzusze, niech powie co o tym sądzi, czy muszę zrobic badanie moczu czy co... Ach, a ja nadal jeszcze trochę się łudzę, że to objawy wczesnej ciąży, a nie coś z drogami moczowymi- naprawdę nie wiem co o tym myśleć?????

fajnie, że masz luz, co będziesz dzisiaj robić? Oprócz tego, że będziesz jak zwykle nas rozbawiać... hehe...;-)

czarno- biale foty i dac mezowi w prezencie jak przyjedzie. Tylko jak zasluzy sobie