• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie dziewczyny:)

agnieszka mi maz zamowil tydzien temu tel przez internet i odebralam go przedwczoaraj, super jeest ale aparat nie dzialal :wściekła/y: zanioslam go do sklepu i ma byc kolo wtorku u mnie znowu, masakra, a tak sie cieszylam bo nosze pascia mojego brata, ktory non stop sie rozladowuje. Jaki ten telefonik?
ooo to długo szedł,Ja biorę taką opcję że na drugi dzień mam w domu,dziś mąż zamawia,nowy numer abonamentowy już mam (wkleiłam na zamkn.)Szkoda że uszkodzony aparat,mogłaś odesłać i niech nowy przyślą.
Agnieszka super że będziesz więcej z Nami pisać :-)
Też się cieszę:)
Super agnieszka ze bedziesz miala dla nas wiecej czasu;-)

;-)

Mama sówka dziekuję za linka :) ja mimo wszystko zdecyduję się na cybexa . Rozmawiałam z koleżanką i go poleca . Jest solidny wiec i 18 kg udzwignie jak bedzie trzeba :P
Maron poprosze o przepis na tego kurczaka :)
u mnie dzis placki ziemniaczane!!!!

Dzis dzień KOTA!!!! Wszystkim Kociakom i statecznym Kotom życzę słodkiego miziania każdego dnia!!!! mój Myszkin też dzis świetuje:)

Witajcie dziewczyny:)

ooo to długo szedł,Ja biorę taką opcję że na drugi dzień mam w domu,dziś mąż zamawia,nowy numer abonamentowy już mam (wkleiłam na zamkn.)Szkoda że uszkodzony aparat,mogłaś odesłać i niech nowy przyślą.

Też się cieszę:)

;-)
wiesz ja zamowilam go w internetowym sklepie mix electronics, bo na miejscu nie mieli :-) i przyslali mi ten telefon nie do domu a do salonu, w sumie nie szedl dlugo bo w piatek zamowilam,a we wtorek odebralam bo nie wiedzialam, ze juz czekal na mnie od poniedzialku :-) a w miedzyczasie weekend byl wiec szybciutko dotarl. Wiec jak zobaczylam ze aparat nie dziala to zanioslam go do salonu z powrotem :-) oby wrocili mi go jak najszybciej

Cześć dziewczynki,:-) ja też teraz tylko na chwilę, bo późno dzisiaj wstałam, ach męczy mnie to podbrzusze i męczy,:-( zwłaszcza na wieczór i w nocy, no i znowu musiałam kilka razy wstawać do toalety i dlatego się nie wyspałam...:wściekła/y: przez to tyle godzin mam do tyłu, miałam od rana pakować ciuchy na nowe m, ale tak mi ciężko się za to zabrać...:zawstydzona/y: wolałabym z wami tutaj posiedzieć (to naprawdę uzależnienie od bb!).:tak: A na jutro zapisałam się do lekarza rodzinnego do przychodni, bo przed nami weekend i obawiam się o to podbrzusze, niech powie co o tym sądzi, czy muszę zrobic badanie moczu czy co... Ach, a ja nadal jeszcze trochę się łudzę, że to objawy wczesnej ciąży, a nie coś z drogami moczowymi- naprawdę nie wiem co o tym myśleć?????:eek::crazy::confused:

Ja dzisiaj też robię na obiad kurczaka, ale nie mam konkretnego pomysłu, może po chińsku z warzywami...??? Maron- a jak ty robisz po hawajsku?

Aga- cieszę się, że będziesz mogła do nas częściej zaglądać:-)

Lelek- wiem co to znaczy mieć teściów na głowie...:tak: fajnie, że masz luz, co będziesz dzisiaj robić? Oprócz tego, że będziesz jak zwykle nas rozbawiać... hehe...;-):-D:-D

Juliana- nie przejmuj się pogodą, nie warto psuc sobie przez nią humor, a z nami będzie wesoło!:-)

Witam pozostałe dziewczyny,wika, martolinka, livastrid, kama...! Mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam. Miłego dnia!!!:-)
Ok, ja teraz uciekam, w końcu muszę zabrać się za pakowanie. Pewnie później jeszcze do was wpadnę. Pa!

Czesc Isanka!

Hmmm... moze to faktycznie fasolka? JA bym na Twoim miejscu zbytnio nie szalala z pakowaniem:) ostroznosci nigdy za wiele;-)

a jesli chodzi o moje plany na dzis to..... byczenie sie. Tzn mialam cos upiec ale w lodowce tylko swiatlo.. dopiero teraz tato jedzie na zakupy to wieczorem moze cos skleje. Mam ochote na plesniaka z wisniami albo truskawkami.
Pranie zrobilam, porzadek w miare jest, to co robic w ten szary dzien?
Dzidzior zaraz usnie, wiec i ja sie poloze.

Mam ogolnie w planach stworzyc piekna sesje zdjeciowa. Ja na planie:):-D czarno- biale foty i dac mezowi w prezencie jak przyjedzie. Tylko jak zasluzy sobie:-D

Isana sosik kupuje z fix knorra, smaze kawalki kurczaka z cebulka i pokrojonymi plastrami ananasa zalewam sosem zmieszanym z mlekiem no i ryz do tego. Uwielbiam
Nie wiem czy wyjda mi galaretki bo rosol jeszcze nie tezeje :-(

Isanka cześć kochana :-) a może zrób test? wszystkim wróżysz fasolkę, a może sama pod serduszkiem coś masz :-) życzę Ci tego z całego serducha.

Lelek nudzisz się? to wpadnij do mnie zawsze jakieś zajęcie się znajdzie :-D
A te fotki to akty? czy w golfie? :-D

Ja bym zrobiła dwie wersję jak będzie grzeczny to akty dostanie a jak narozrabia to w golfie :-D
Ale żem misterny plan wymyśliła :-D

maron a może dodaj więcej żelatyny, albo za okno rosół wystaw w chłodnym żelatyna szybciej tężeje.

Ja uwielbiam kurczaka po hawajsku i robię tak samo jak Maron tylko rzadko jem bo M nie przepada za mięsem na słodko :dry:

Dziecię śpi więc laba :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry