reklama

Mamusie w 2012

ja tez zmykam pomalu :-) ide robic ciasto slonecznikowe dla meza :-)
livastrid prosila chyba kiedys o przepis :-) ja robie tak
biszkopt
300 g slonecznika podpiekam na patelni z pol kostki margaryny, dodaje lyzke miodu, pozniej druga polowke margaryny, dalej mase krowkowa z puszki :-) slonecznik ma sie lekko przyrumienc, trzeba uwazac, bo latwo mozna przypalic. Gdy wystygnie kladziemy na biszkopt, do lodowki a pozniej juz tylko ubita smietane 30% na to i finito :-) mozna posypac starta czekolada np

reklama
Ale drukujecie :szok:

Wika kciuki za wyniki.

My mieliśmy Nkę mieszkamy na strasznym zadupiu i super odbierała :tak:

Lelek aż to spryciula z Miłoszka, dzieci to potrafią człowieka zaskoczyć.

Livastrid to trolle u Was to jakiś bożek fasolinek? :-D

Ja też jestem wrześniowa panna młoda tylko z 12.

Koniec kwietnia to też dobra pora bo jeszcze nie ma napływu turystów.
A Ja Wam powiem że byłam z 4 letnią dziewczynką ( bo się nie pochwaliłam Wam, kiedyś byłam "wysokowykwalifikowaną" opiekunką , zostało tylko " " ;-)) i byliśmy w lipcu na Majorce, temperatura wydawało by się zabójcza 35 stopni, ale jak się siedzi na plaży pod parasolką albo w wodzie ( tylko trzeba kupić krem z filtrem tak ok 50-70 żeby się nie spalić ) to ten upał w ogóle nie jest odczuwalny.
No ale jak zwiedzać - to zdecydowanie ok 20 stopni jest w sam raz.

Wrzesień górą :-)
Maron - jesteś okropna, Ja tu próbuję się odchudzać a Ty takie pyszności robisz ,aż mi ślinka cieknie :zawstydzona/y:
natalia - 56kg :szok: o matko , chciałabym tyle ważyć:-(

anastazja Ty zapomnij tu o odchudzaniu, one zawsze robia takie mniam mniam, ze czlowiek sie nie odchudzi:-p:-p:-p ta wrzesien gora, jeszcze tylko rodzic we wrzesniu i rocznice slubu na porodowce spedzac, mowie Ci, bardzo fajne, polecam:-p

kaamaa jak po spacerku?

maron, kake zrobie w tygodniu:tak:ale ja przez Was glodna sie robie:-pja nie moge przytyc przed kolejna ciaza lobuzy!!!

Livastrid mroźno, przeszliśmy do końca wiochy i s powrotem bo zimny wiatr, a ja głupia przez okno myślałam że to już wiosna idzie :dry:

Ty nie możesz przytyć przed ciążą tylko musisz :-D dopomożemy Ci :-p:-D

a ja sie tak obzarlam teraz spaghetti ze zygac mi sie chce:zawstydzona/y:

ja jeszcze z malym na dworze nie bylam bo mnie lenistwo ogarnelo no ale za godzine jedziemy do siostry, do lekarki po recepte to wtedy pooddycha swiezym powietrzem

Lelek, mowilam Ci co ostatnio po spagetti czulam?:-pdo tej pory go nie ruszylam:-D no ale dzis bedzie, bo nie chce mi sie nic konkretnego robic

Ty nie możesz przytyć przed ciążą tylko musisz :-D dopomożemy Ci :-p:-D

kaamaa
, rozumiem te, co jeszcze dzieci nie maja, albo te, co sa mlode jak Ty to moga tyc:-p:-p ja juz nie, bo nie wyobrazam sobie nosic 30 kg na sobie a potem to zrzucic w moim podeszlym wieku:-D:-D:-D

mi chrabaszcz spi poki co i zaglebiam sie dalej w moje 15 minut;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry