reklama

Mamusie w 2012

Witam Kochane:happy:

Ojj jak dawno mnie tutaj nie był:happy:
U nas wszystko dobrze:happy: Wojtuś duży chłopak już rozpycha się na wszystkie sposoby:happy: Ja dzisiaj już dzwoniłam do położnej i zarezerwowałam sobie u niej termin żeby mieć lepszą opiekę:happy: Szpital też już wybrany i wyprawka też prawie cała :happy:

Widzę, że jest Was strasznie dużo:happy: Trzymam kciuki za owocne staranka, które już nie długo :happy:

reklama
witaj Misia!
No fakt- dlugo Cie nie bylo, bo ja juz troche tu jestem ale Ciebie nie pamietam;-)

Ja w koncu mam recepty na mleko, odwiedzilam siostre i teraz dopadlam laptoka by zobaczyc co u Was ale tu cicho!

Misia hej :) Myślałam kiedyś o Tobie,o tym, że Ty to pewnie już na finiszu jesteś:tak::tak: I widzę, że zostały Ci już tylko 2 miesiące :szok: Ale ten czas leci:szok::szok::szok: Pamiętam Twoje przygotowania do ślubu i jak zaszłaś w ciąże:tak::tak:A Ty już na końcówce jesteś. I widzę, ze będzie Wojtuś :)

Mój gagatek zasnał:-):-):-) Przez ostanie 2h myślałam, ze wyjdę z siebie i stanę obok.:angry::angry::angry::angry: Na dodatek byłam sama w domu..... szczerze, to podziwiam kobietki, które z dziećmi są samiuteńkie cały dzień. Pełen szacun dla nich:tak::tak::tak:

Misia my się nie znamy więc Gratulację! :-) Życzę expresowego porodu.

Lolkak ale że co nie chce jeść mleka?

Ja też nie lubię jak M nie ma w domu do późna.
Przeważnie w te dni Julka daje najgorzej popalić :dry:

Dzisiaj przerobiliśmy naszą sypialnię, na pokoik dla Julki, przenieśliśmy jej wszystkie graty.

Wzruszyłam się jak tak biagała z pokoju do pokoju z uśmiechem, widać że była szczęsliwa :-)

Na razie to nic specjalnego, w weekend kupię jej duże naklejki na ściany, no i obowiązkowo firanką w kubusia puchatka :-D ( nie spełnione fantazje mamy z dzieciństwa)

kaamaa fajnie jak sie dziecko cieszy:-D Ty chcialas kubusia a ja krecika:tak: i moje biedne dziecko ma juz pizamke z krecikiem jak do niej dorosnie:-D a co do kubusiow to moj m ma tatuaz z kubusiem, prosiaczkiem i malym kangu:-p

Ty masz Lelcia przekichane z tym malym babelkiem. Siwych wlosow nie masz przypadkiem?

Misia89 oj dawno Ciebie nie bylo, he albo ja jestem od niedawna. W kazdym badz razie gratuluje rosnacego brzuszka:-D 30 tydzien-kiedy to bylo :rolleyes: i kiedy to bedzie:zawstydzona/y::-D

gadulaki co Wy robicie? dzieci?a moze to brak weny:-p

zjadlam spagetti tym razem mniej by sie czuc gicio:-p i przeprowadzam walke z malpka co to tylko fikac chce a o snie w ogole nie mysli:baffled:

heheh Kaamaa moje dziecie ma pokoić w kubusia puchatka- też kupiłam naklejki i ponaklejałam na ścianach i mebelkach, i piżamkę też ma z kubusiem :-D:-D

Livastrid ja dzieci nie robię, nie mam z kim:angry::angry: M. brak:wściekła/y::wściekła/y: i weny też brak

Muszę iść dokończyć prasowanie co zaczęlam w południe i ono cały czas na mnie patrzy:szok::szok:

Aha, Anastazja N-ka zakupiona. Na razie odbiera bez zarzutu, no ale to dopiero pierwszy dzień :-D:-D

Livastrid krecika też lubiłam, ale najbardziej kręcił mnie "wołk i zajec" ale to już dawno wyszło z obiegu a szkoda.

No właśnie gdzie reszta?

Jak tak to w dzień dieciory do szafy chowacie i drukujecie :-D, a wieczorem co? dunga dunga?

Ja co jakiś czas zerkam, zaczęłam czytać "zmierzch" tak mnie wciągneła ta książka że oderwać się nie mogę.

spoko ja jestem ale jak widze ze nikt nie pisze to ja monologu ze soba prowadzic nie bede:-D

siwych wlosow nie mam jeszcze:-D Milosz po 11 miesiacu odstawil mleko na 2 miechy pozniej przeprosil, a od wczoraj znow nie chce:wściekła/y:

wogole to w lazience mamy piec na wegiel, rano moj brat poszedl z Miloszkiem do lazienki, myl tylek i nagle patrzy a szkrab siedzi w weglarce i robi brum brum:szok::-D:-D caly umorusany ale za to szczesliwy:-D:-D

wika no wiesz?? caly dzien prasowac?;-)

livastrid no ja tez mam niespelnione marzenia dzieciece... a jesli chodzi o tatuaze to moj m chcialby sobie zrobic ale ja mu nie pozwalam:-D

kaamaa
, to teraz bedziecie spac razem czy Wy gdzies indziej sie przeniesliscie?

reklama
sterte prasowania to ja mam zawsze, prasuje gdy jest potrzeba na cos

ksiazke czytasz kaamaa, ja ciagle cos czytam, az ciezko mi zapamietac co ostatnio bylo, dzis na pewno hiszpanski, wczoraj norkowy a m kupil mi nowy atlas grzybow, a z pozostalych Doppler E. Loego.

dzieciaki najbardziej cieszy jak sie upaprza, bo to przeciez fajne jest:-D

tatuaze sobie zrobil jeszcze przed poznaniem sie. ciagle walczy o tygryska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry