Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lelek nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak wyglądał
A próbowałaś mu dawać mleko ryżowe?
Drogie jak cholera ( 9 zł/ litr) ale dzieciaki się do Niego szybko przekonują.
My się przenieśliśmy do salonu, w sumie i tak tu śpimy, bo mamy dużą rozkładaną rogówkę a w sypialni mała wersalka.
Livastrid ja od niedawna przekonałam się do czytania, zainspirowała mnie książka Paolo Choelo "11 minut" świetna praktycznie jednym tchem ją przeczytałam.
kaamaa nie wiedzialam o istnieniu takiego mleka, ale ciekawe czy nie ma tam bialka mleka krowiego?
heh ja poki co nie mam gdzie malego przeniesc, ale mi nawet lepiej ze spi z nami w pokoju bo jakbym miala 50 razy w nocy leciec do niego to na pewno szlag by mnie trafil
klub niewiernych
wiecie, bo m zawsze mowi, ze ja pisze wieczorami z Czesiem
w sumie w zyciu przeczytalam tylko jedna ksiazke za jednym zamachem, zamknelam drzwi za soba i jak ja skonczylam to dopiero poszlam siku zrobic, to byla ksiazka Vonneguta "Syreny z Tytana", jakos zadne inne nie mialy tej magii, zawsze sie odrywalam po herbate czy do lazienki czy w ogole. W kazdym badz razie duzo czytam, w obecnej chwili z racji pobytu poza pl czytam norkowa literature
Julka śpi sama w pokoju od 3 miesięcy, zauważyłam że od tej zaczęła lepiej spać.
Budzi się czasami raz czasami 2 a ostatnio coraz częściej śpi ładnie całą noc.
kaamaa to szybko sie zdecydowalas, ja to nawet bym sie bala tak wczesnie bo Milosz do 7 miesiecy strasznie ulewal i mimo ze spal ze spadem to i tak bym bala sie zostawic go bez mojego oka
ja lubie ogolnie ksiazki Victorii Holt i wszystkie inne napisane łatwym jezykiem, kryminaly, obyczajowe, uwielbiam czytac wszystko o obozach koncentracyjnych itd. za tanimi romansidlami nie przepadam ale jak nie ma nic pod reka to i takie czytam
a i potrafie zarwac noc zeby tylko ksiazke przeczytac! raz w zyciu zdazylo sie ze 1 ksiazke czytalam 3 dni