reklama

Mamusie w 2012

reklama
dzien dobry babeczki, co takie malo rozmowne:eek:

sorry, ze wczoraj sie tak jakos zmylam, ale bylam pochlonieta nie wiadomo czym, e nawet nie widzialam kiedy m poszedl spac:-D

maron no to nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia:tak:

Lelek, moze stres a jak nie stres to opoznienie a jak nie to to idz sobie bete zrob, bedziesz wiedziec co mozna wykluczyc.

Masochistki z Was, testu nie zrobia, na badanie nie pojda...:-D Grunt, ze od Was nie przeszlo na mnie:-pu mnie prawie jak w zegarku:tak:

U mnie tu slonce, dwa na plusie, wroble spiewaja, a sasiad wczoraj powiedzial, ze wiosna idzie. Dodalam, ze chyba w kalendarzu:-p:laugh2:

odebralam kolejnego boxa dla malej, fajnie skarpetki to maja taki rozmiar, ze jak ona bedzie miec 8 lat to moze je zalozy:-D no chyba, ze stopa po tacie, moze oni wiedza cos czego ja jeszcze nie wiem, dlatego taka duza.

Kinga jakos obchodze szerokim lukiem, jedyne co przeczytalam to zielona mile (no, ale to zawodowo), wole mastertona czy barkera, na czytacza o wielkim cthulu tez sie nie pisze, wystarczy jeden pasjonat w domu.
Ostatnio kryminaly skandynawskie oprocz literatury faktu.

jej, napalilam sie na takie cos

IMG_6102_1157_edited-1_copy_medium2.jpg

musze cos wymyslec, zanim, zajde, ostatnio m w zupelnie glupi sposob sie dowiedzial ze bedzie tata i ma do mnie o to pretensje, ze bylo tak po prostu:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry