reklama

Mamusie w 2012

reklama
brakowalo mu bucikow,
ale sam je kupil pol roku przed zaciazeniem, wiec nie widzialam potrzeby by cos kupowac
tak
uslyszal wielki krzyk niezadowolenia dochodzacy z lazienki :rolleyes:

he he, dobre

moj tez w szczegolny sposob sie nie dowiedzial, byl w trasie wiec zadzwonilam i ze lzami oznajmilam a on z wrazenia az musial krotka pauze wykrecic bo nie byl w stanie jechac i mimo ze byl w D to na drugi dzien jak wrocilam z pracy od drzwi byly uslane roze az do lozka w ktorym m lezal:-D:-D

moj z radosci do tylu chodzil przez caly miesiac,
masakra, prawie jakby to on brzuch nosil. I wykupil a calym Bergen Rafaello:-D

zamiast kwiatow (zima mi kwiatow do domu nie znosi) bym byla zajeta dostalam siatke welny do zrobienia czegos dla malej, a ze mnie akurat brakowalo nastroju to zrobilam z tego kocyk

welenki czy papu?

rafaello uwielbiam a tu u mnie to towar deficytowy, zem to tak ujme, ze zeby kupic to do jakis chinskich sklepow musze isc, normalnie go nie ma w sprzedazy. W ogole zabilabym by je zjesc:-D
w welna no wiadomo, moze cos z niej zrobie, a jak nie to wyladuje w skrzyni. Wczoraj go naciagnlam na taka ladna, i teraz sama nie wiem co z niej zrobic:eek: bo chomikuje tylko:laugh2:

Lelek uuuu jaki romantyk, róże i nagi ptaszek :-D pozazdrościć.

Maron gratuluję nowej pracy, zaletą pracowania w fimrowym sklepie jest to że ma się duże zniżki pracownicze na ciuchy.

Livastrid
świetny ten śpiworek, ja nie mam cierpliwości żeby zrobić szalik a co dopiero to :-D

U Nas to było tak że to M mi powiedział że jestem w ciąży.
Staralismy się o dzidzioła, więc już w cholere negatywnych testów zobaczyłam.
Zrobiłam zaszłam po 3 minutach mówię że negatywny, odłożyłam test na półkę w łazience.
Po paru minutach przybiega M i krzyczy że jestem w ciąży, myślałam że padnę :-D

Brzmiało to tak: "kochanie jestem w ciąży" :-D:-D
zaplątał się biedaczek.

ja jak bede w ciazy, to najpierw dowiecie sie Wy :-) dla S. zrobie niespodzianke :-)
kama wlasnie ciesza mnie te znizki pracownicze :-) no ale zobaczymy, na razie ide na probe

kaamaa dorob swojemu kokardke tez bedzie wesolo

a wiesz, mi z wiekiem cierpliwosc przyszla, mnie nawet wkurzalo czerwone swiatlo na skrzyzowaniu, ja w ogole na 4 literach usiedziec nie moglam, az w koncu klaplam:-D Dostalam siwych wlosow, i wiesz, memento mori spiesz sie powoli:-D

ja pamietam jak na tescie mi pozioma krecha leci, nie doleciala do konca i taka silna pionowa sie pokazala
a wlasnie slyszalam, ze w sklepach z ciuchami pracownicy znizki maja. Laska brata w 5-10-15 pracowala i mnie sie pytala czy czegos nie chce bo ona jakos taniej miala

o to prawie trzecia, alez mi sie czas dzis dluzy:-p trzeba by bylo jakos obiad po malu szykowac

no maron, czekamy:-D

reklama
To Ja to powiem szczerze nie spodziewała się że w ciąży będę, dlatego jak po 3 tyg od spodziewanego terminu nie dostałam to dopiero się kapnęłam że może to jest to , zrobiłam rano test i II , Ja w szoku, mój E. w jeszcze większym przez cały dzień kazał do siebie się nie odzywać ( no bo to tak jakby wpadka była ) ale później to już prawie że noszenie na rękach i kwiatki i czekoladki:-)
Tobie się czas dłuży a mi dzisiaj minuty uciekają, ale to dobrze - sezon się zaczyna , nie lubię się nudzić:-)
livastrid - może Ci jakąś paczkę z polski ze słodyczami przesłać?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry