reklama

Mamusie w 2012

miałam kiedyś zastępstwo w zerówce i podchodzi do mnie dziewczynka i mówi "dzień dobly. Jestem Czesio":-D:-D No jak żywy Czesio :-D:-D

Ano właśnie, prasować cały dzieńńń:szok::szok: Ja prasuję od razu wszystko.... tzn. jak mi sie uzbiera i już nie mam co na siebie włożyć:szok::szok::-D:-D

reklama
Lelek Julka w ogóle nie ulewała, chyba źle zrozumiałaś mnie Julka śpi sama od 10 miesiąca życia a nie od 3 :-p
więc chyba nie wcześnie.

a mi Czesio jakoś nie podszedł.

Co do książek to lubię thillery, horrory.
Romansideł nie lubię.

Witajcie :-)
ja od rana mam banana na twarzy, bo byc moze znalazlam prace :-) nie jest to szczyt moich marzen, ale wiem jak ciezko tu o prace, wiec sie poki co decyduje ;-) to praca w sklepie Reserved. No zobaczymy co z tego wyniknie, pojutrze ide pierwszy raz.
kama ja tez uwielbiam horrory, ale tylko ksiazki, filmow nie. Na pierwszym miesjcu stawiam Kinga i kultowe ,,miasteczko salem'' :-)
Ja ostatnio nie mam apetytu jakos ale to dobrze, moze brzuszek mi spadnie :-D waze 56-58kg a oponka taka wielka :szok: czas wymienic opony zimowe na letnie :-D

kaamaa faktycznie zrozumialam ze mala jak miala 3 miesiace to zostala oddelegowana do swojego pokoju:-)

maron gratulacje! to i tak super praca na poczatek! naprawde! ja tak dobrze nie mialam:-D

a u mnie @ nadal brak... wykonczy mnie to czekanie... zebym wiedziala ze to moze byc fasolka to bym sie nakrecala ale wiem na bank ze nie to wkurzona chodze bo chcialabym miec ja juz za soba

Witam się i Ja :-)

właśnie z takim bananem, świetne słonko z samego ranka nam świeci:laugh2:
Polecam Coben'a - czytają się jednym tchem , przypomniałyście mi jak Ja kiedyś dużo czytałam , ale ostatnio pochłaniają mnie seriale:-D
maron - gratuluje nowej pracy , oby Cię satysfakcjonowała ( uffff ale ciężkie słowo )
lelek - może do gina się udaj? co prawda nigdy nie miałam wywoływanej , ale ponoć tak robią , oczywiście jeśli jesteś na 1000% pewna że to nie fasolinka;-)

hej anastazja

Tak, Coben jest super:-)

A do gina na razie nie pojde, poczekam, jak w ciagu tygdnia nie dostane to wtedy.

A Twoj nick to prawdziwe imie? Ja chcialabym takie dla coreczki ale mezowi sie nie podoba

Lelek moze nie do konca na poczatek, bo to bedzie moja szosta praca chyba, o ile nie pominelam czegos :-ppracowalo sie juz tu i tam, tylko teraz bardzo ciezko o prace - nie dosc, ze nie ma gdzie pracowac to druga rzecza jest to, ze studentow nie bardzo chca przyjmowac :no: moze teraz sie jakos ruszy bo za 1,5 miesiaca koncze studia :-) a moja pierwsza praca bylo przez miesiac kelnerowanie, zaraz po maturze:-D pozniej praca w Anglii, Holandii itd :-)
Tak czy tak, ciesze sie, moze cos sie ruszy w koncu

reklama
hej anastazja

Tak, Coben jest super:-)

A do gina na razie nie pojde, poczekam, jak w ciagu tygdnia nie dostane to wtedy.

A Twoj nick to prawdziwe imie? Ja chcialabym takie dla coreczki ale mezowi sie nie podoba

Tak , tak prawdziwe :) jestem z niego zadowolona - choć nie powiem trochę długaśne , ale są skróty:-) Szkoda że mężowi się nie podoba:-(
maron - przyjeżdżaj do Krakowa, tutaj Cię wezmą wszędzie , bo tu właśnie jakoś dziwnie jest , każdy pracodawca kręci , na pół etatu reszta pod stołem , albo studenci i emeryci bo nie trzeba ZUS płacić, a tu człowiek skończył studia i ma konkurować z tymi za których po prostu Zus nie trzeba płacić.
Ja niewiele prac zmieniłam, pod koniec 1 roku studiów zaczęłam pracować w takiej bawialni dla dzieci w markecie, stamtąd mnie "zabrała" rodzinka żebym się opiekowała ich dzieciem, na 5 roku biuro podróży , później drugie no i teraz trzecie - ale mam nadzieję że już ostatnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry