reklama

Mamusie w 2012

agnieszka - no w Hiszpanii w kwietniu temp. max ok 18 stopni, najniższa 11 , 7 godzin słonecznych, 5 dni deszczowych, wilgotność nawet mi tu wyskoczyła - 61% :-) Także super pogoda.
Ja bym mogła sprzątać co 5 min a i tak będę miała kurz w powietrzu, bo mam w domu persa ( kota:-D) a że jest wredna i nie lubi się czesać bo sierść lata wszędzie:zawstydzona/y: Mam tylko nadzieję że dzieci nie będą miał uczulenia ,no bo mój mąż miał kiedyś, ale terapia szokowa w postaci kotka i po tygodniu ani śladu uczulenia:-D
livastrid - może macie wille a Ty po prostu o tym nic nie wiesz ?:-p

reklama
anastazja jak dla mnie pogoda super,nie na zimno i nie za ciepło.
Opalać się nie muszę ale aby słoneczko świetnie świeciło podczas zwiedzania aaa i marzą mi się obiady na świeżym powietrzu:)
Na szczęście jedziemy pod koniec kwietnia więc bardziej trzeba patrzeć na pogodę w maju ale i tak jestem zadowolona.

to dla mnie za zimno troche :tak: my bylismy w drugiej polowie pazdziernika w Tunezji i bylo ok 25 stopni i to bylo za malo dla mnie :-) do morza weszlam kilka razy tylko :-p

Hej mamusie witam sie serdecznie:* jestescie niesamowite, tylko piszecie ze gubie temat:) widze ze piszecie o wadze:) mi dieta tez by sie przydala przed ciaza wazylam 48 w porywach 50 a teraz mam 56 na liczniku:( najgorszy jest ten kaldun co mi zwisa:( za to cycki mam mniejsze niz przed ciaza niedlugo to mi chyba znikna:D i widze ze sa tu wrzesniowe panny mlode:D ja tez z wrzesnia 12.09.2009:D

maron Ja osobiście też mogłabym smażyć się na słońcu ale my patrzeliśmy na to aby nie było skwaru bo nie wiemy jak Alanek zniesie inny klimat,takie ciepło niezbyt dobre jest dla 4 latka więc woleliśmy pojechać wcześniej czyli kwiecień.Temperatura nawet w miarę więc na zwiedzanie uważam w sam raz:)

agnieszka no jak na wypad z dzieckiem to tak :-)
pamietam jak my bylismy pod koniec sierpnia na objazdowce na lazurowym wybrzezu, jechalismy tez do hiszpani ale za St Tropez zdecydowalismy, ze nie jedziemy dalej, tylko zostajemy tutaj :-) upaly byly jak nie wiem co :-)
natalia, ja sierpniowa panna mloda, na dodatek 2010 :-)

ta szopa 130 letnia z drewna na wsi to willa?:blink: no moze w ich pojeciu, ale nie w moim:dry:

Agnieszka
, w H pogoda na pewno bedzie ladna, przyjedziesz do nas cala opalona i z fasola:tak:

dobra, kurde patrzylam na pogode i mam naprzemian plus i minus, ale bedzie lodowisko u mnie

no, ale zeby nie tylko stekac, to w sobote odebralam jedna paczke dla malej i w sumie nic w niej ciekawego nie bylo, mogliby tak sie bardziej postarac:-pznowu stekam:-p

ide z mezem po sklepie i on mowi, "zobacz jakie fajne wdzianko na pieska" a ja z zaduma i powaga powiedzialam, ze na pieska moga byc rozne rzeczy:-D:-D:sorry2:
tak, m juz kolejnego upatruje, kupil mi kartke z trolami

Zobacz załącznik 332081

zwariowal chyba:szok::-D:-D

ja wrzesniowa panna z 10-go

w takim czy bądź razie bardzo się cieszę z samej wycieczki:)
na pewno będę miała tysiące zdjęć,podzielę się z wami wrażeniami a pogoda musi nam dopisać :tak:

duże buziaki dla was kochane,Ja zmykam do pracy,3majcie się:)

livastrid czy opalona to nie wiem bo mi bardzo ciężko jest się opalić,moja skóra należy do tych co dniami muszą wygrzewać sięna słońcu aby złapać kolorek niestety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry