reklama

Mamusie w 2012

martolinka a Ty tez ranny ptaszek czy raczej nie? bo jak tak, to zgral sie z Toba synus:tak: ja bym oszalala o 6 czy 5 na nogach, mam dosyc takich godzin szczerze
livastrid ja tez raczej jestem ranny ptaszek:tak: lubie pospac tak do 7 a potem szkoda dnia na spanie. Wieczorem zasypiam max o 23 . Ale wstwac o 6 - przesada:tak:

a na obiad krolewskie danie..
ziemnaki, jajka smazone i maslanka;-)

?

Ha ha ja dzis to samo + fasolka szparagowa:-D

agnieszka moze faktycznie juz zafasolkowałas :tak:

reklama
ja juz po spacerze:-D
ja ale goraco, mowie Wam:-D

ja naleze do nocnych zwierzat lubie zasypiac 2-3 a budzic sie tak miedzy 10 a 11:-) no ale teraz to raczej niemozliwe

Lelek, ja potrafie duzo zjesc, bardzo duzo i naprawde ostro musi byc, jesli mam ochote pawic:-D po pieciu bylo mi ciezko, ale dopiero po 3 godzinach od zjedzenia, jak zjadlam piatego to chcialam jeszcze, no, ale sie powstrzymalam:tak:

poznac sasiada po roku, niezla jestes, mnie tu juz wszyscy znali po 2 tygodniach, no, ale ja ich tak po paru miesiacach:-D

ja wczoraj zupe kalaf-brokulowa ugotowalam i mam jeszcze na dzis, wiec sie obijam:tak:

A ja dziś znowu zapomniałam wyjąć mięsa z zamrażarki, więc chyba pyzy kupne:-D:-D

Livastrid 5 :-D pojemny masz żołądek.

Wróciłyśmy ze spaceru, bardzo ciepło ale jak wiatr zawieje to chłodno się robi, nie wiadomo jak się ubierać :dry:
.

nie mam pojęcia dlaczego @ brak
dopuszczam dwie możliwości do siebie
stres i @ się opóźnia albo fasola ale na fasolę mniej obstawiam bo żadnych objaw fasoli nie mam więc...pewnie @ bawi się ze mną w kulki ale teraz mam nadzieję że przedłuży się tak do końca tygodnia co byłoby super bo w Hiszpanii mogłabym moczyć dupsko w hotelowym basenie :-D

aaa i dziś także odpoczywam :tak:
guły z naszych mechaników nawet maszyn nie potrafią naprawić na czas a zamówienie trzeba realizować ale to już nie mój problem :eek:

...idę po coś słodkiego!

heh my tez juz po drugim spacerze a teraz maly udaje sie na spanie, tzn ja tak mysle, bo z checia przy nim bym pokimala;-) ja tak jak livastrid, moge isc pozno spac ale spac musze do 10,11 ale wiadomo obecnie z przyczyn technicznych(czyt. wrzask o 6rano) moge tylko sobie pomarzyc o dlugim spaniu:-)

sasiad mieszka kilka domow dalej, wiec spoko... zreszta wioska coraz bardziej sie rozbudowuje i jak u nas dzieci nie ma tak wlasnie od sasiada dowiedzialam sie ze niedawno gdzies komus urodzily sie blizniaczki:-D

kaamaa mi tez bardzo czesto zapomina sie wyjac miesa i pozniej glowie sie co zrobic:-D

agnieszka, ogolnie teraz duzo osobom @ sie przestawia ale mam nadzieje ze Ty jestes wyjatkiem i po prostu to fasolka;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry