agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...obserwuj siebie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiem, wiem to nie jest ani troche smieszne dla pocieszenia przyznam sie, ze pare dni temu -w niedziele to bylo- wrabalam 5 hamburgerow i czulam sie podle
ale zwrocic to ich nie zwrocilam
ale tak to na owu wyglada
zycze odpowiedniego wyniku
a czemus nerwowa?
ja bym oszalala o 6 czy 5 na nogach, mam dosyc takich godzin szczerze
toc to mialas niewesolo wczoraj
jak zwykle wszystko na glowie kobiety
i jeszcze maluch chory, masakra
ale z kurtka to zgrane jestesmy, ja nawet telefon wylaczam
wiec tylko on pozostaje
)
ale juz jakos sie pozbieralam
dochodzi 10 stopniaszy, wymienilam gondole na spacerowke i za jakis czas mykniemy sobie na spacerek
a moje chlopie tez bylo wczoraj beeee i po pracy powiedzial mi, ze zmeczony i idzie spac, nie wiem czym byl zmeczony, bo przeciez na 4 literach tylko siedzi
wiec wieczornie pozostalam sama. Okropny koniec dnia
a syrop sosnowy to mozna dawac dziecku, bo on mnie zawsze pomagal i jeszcze cos Herbapect, jest na mokry i suchy kaszel?
w piątek mowię do M kup wodę morską "marimer" jeszcze musiałam sms napisać bo trudno zapamiętać było, no i fakt kupił ale ten czerwony, pytam się Go dlaczego nie niebieski? on mówi że to taki sam...

E to mąż wczoraj dał ciała, tyaaa oni zawsze przepracowani i przemęczeni.... skąd ja to znam![]()

musze sobie radzic, by ciagle brzucha nie miec
ale przez tyle czasu miziajki? jeju za dlugo dla mnie zdecydowanieja tak dlugo sie namyslam ha ha, szczytowac czy nie? hi hi![]()

5???????