reklama

Mamusie w 2012

reklama
Pati, agnieszka, trzymam kciuki za testowanie!
agnieszka lae mimo wszystko pojedziesz na urlop, prawda?

kaamaa moze faktycznie to owulka?

Bylismy u lekarza ale.... jej nie bylo:wściekła/y:
wszystkie leki co Milosz bierze mamy na recepte i mi sie pokonczyly i jak poszlam do apteki to tylko wzielam Euphorbium na katar i poprosilam cos na kaszel a baba mi dala Rubital... Wrocilam do domu a tam napisane ze nie dawac ponizej 3 roku zycia:wściekła/y:

czesc laski:-D

kaamaa a cos Ty jadla? a moze sie przejadlas lakomczuchu:-D wiem, wiem to nie jest ani troche smieszne dla pocieszenia przyznam sie, ze pare dni temu -w niedziele to bylo- wrabalam 5 hamburgerow i czulam sie podle:tak:ale zwrocic to ich nie zwrocilam

ze mnie sie tak leje jak za duzo mysle:-p ale tak to na owu wyglada:tak:

agnieszka :-) lubuzie :-D zycze odpowiedniego wyniku:tak: a czemus nerwowa?

pati, zacna temperatura a ilu dniowe cykle zwykle masz?

martolinka a Ty tez ranny ptaszek czy raczej nie? bo jak tak, to zgral sie z Toba synus:tak: ja bym oszalala o 6 czy 5 na nogach, mam dosyc takich godzin szczerze

Lelcia tez od samego rana:tak:toc to mialas niewesolo wczoraj:no:jak zwykle wszystko na glowie kobiety:baffled: i jeszcze maluch chory, masakra:baffled: ale z kurtka to zgrane jestesmy, ja nawet telefon wylaczam:-D

tak w ogole czasem na kims trzeba sie wyzyc, no przeciez nie na dziecku:-D wiec tylko on pozostaje:-D

no papierkowa wiko coz tam?

a widzisz lazurowe - kocha, kocha (glupi by przeciez byl jakby nie kochal, no nie:-D)

a Ty maron pochwal sie lepiej wpisem z etyki, pisac z nami tu nie chcesz:-p

ja mialam ciezka noc bo malej sie spac zachcialo wczoraj po 17 a od 2 w nocy co godzine koncert zyczen mialam:no: ale juz jakos sie pozbieralam:-D dochodzi 10 stopniaszy, wymienilam gondole na spacerowke i za jakis czas mykniemy sobie na spacerek :tak: a moje chlopie tez bylo wczoraj beeee i po pracy powiedzial mi, ze zmeczony i idzie spac, nie wiem czym byl zmeczony, bo przeciez na 4 literach tylko siedzi:crazy: wiec wieczornie pozostalam sama. Okropny koniec dnia:-p
E
e, dupa, Lelek:no: a syrop sosnowy to mozna dawac dziecku, bo on mnie zawsze pomagal i jeszcze cos Herbapect, jest na mokry i suchy kaszel?

Ostatnia edycja:
Lelek i co w ogóle u lekarza nie byliście? jak się wali to już po całej linii.

Farmaceutów to o kant tyłka można odbić :wściekła/y: w piątek mowię do M kup wodę morską "marimer" jeszcze musiałam sms napisać bo trudno zapamiętać było, no i fakt kupił ale ten czerwony, pytam się Go dlaczego nie niebieski? on mówi że to taki sam...
A ja pierdoła nawet nie sprwadziłam na utotce, woczraj psikałam Julce, strasznie ją przytykało tzn. nie mogła oddechu złapać po zakropieniu, ja patrzę na opakowanie a tam nie stosować poniżej 18msc-a życia :no:
M się pięknie dostało, zagroziłam że jak dzisiaj z dobrą wodą do domu nie wróci to nie wpuszczę :-D

Livastrid współczuje koncertu..... jak dobrze że już mam ten etap za sobą ufff....

E to mąż wczoraj dał ciała, tyaaa oni zawsze przepracowani i przemęczeni.... skąd ja to znam :dry:

livastrid to Cie mezu zalatwil;-) bylo strzelic focha i nastraszys sasiadem:-D

no a jesli chodzi o syropy to widzisz, jakas starsza pani w aptece byla i nie umiala mi pomoc:wściekła/y:

wiecie co? ja to juz powinnam byc w 10ciazy, wczoraj mialo nie byc przytulanek, maz obiecal ze da mi spokoj ale najpierw mizial mnie przez godzine, pozniej kolejna rozgrzewal bo zmarzlam no a pozniej wtarmosil:-p

E to mąż wczoraj dał ciała, tyaaa oni zawsze przepracowani i przemęczeni.... skąd ja to znam :dry:

raczej nie dal:-D:-D:-D:crazy:

ta, trzeba bylo trzasnac drzwiami i widokiem postraszyc zamiast druty chwytac:rolleyes2:

sprawdzilam, pini nie jest dla takich malych dzieci, ale herbapect jak najbardziej:tak:

Lelek, ja w ciazy to w ogole powinnam byc non stop:-D musze sobie radzic, by ciagle brzucha nie miec:-p ale przez tyle czasu miziajki? jeju za dlugo dla mnie zdecydowanie

reklama
e tam, ja po prostu jestem jak kuchenka... dlugo sie rozgrzewam i szybko stygne:-D

agnieszka a moze hormony juz buzuja?

my bylismy na spacerze, Milosz nie ma goraczki to co bede go w domu kisic, dzis jest ładniej niz wczoraj. Poznalam w koncu sasiada co sie rok temu wprowadzil do wioski, tzn sama go zaczepilam, mlody z 2 dzieci;-) no dobra, zone tez ma:-p

zaraz wywyiesze pranie i jakos leci...

a na obiad krolewskie danie..
ziemnaki, jajka smazone i maslanka;-)

a, livastrid jak napisalas ze zjadlas 5 hamburgerow to Ty sie nie pozygalas a ja po przeczytaniu Twojej wypowiedzi prawie tak:-D5???????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry