reklama

Mamusie w 2012

Anastazja w lipcu wyjeżdzam nad morze, trzeba było się troszkę zaopatrzyć:-D:-D
No pewnie ,że trzeba oblać:-D Ciekawa już jestem, która z nas będzie następna. Moze ktoś też jeszcze załapie się na styczeń a jeszcze o tym nie wie? :-D

Mam tylko nadzieję, że livastrid od nas nie ucieknie i będzie dalej tak często się udzielać:-D

reklama
to ja poprosze lampke czerwonego!
W koncu jest co swietowac:-D:-D:-D

soglam, życze Ci żebys zaczela myslec o fasolce bardziej pozytywnie a nie jak o wrogu(jak sie wyrazilas) no i zeby to jednak była tez Twoja taka mocna decyzja, bo to bardzo wazne:-)

Wy kupujecie, a ja sprzedaje... na razie jedna bluzka poszła:-p

To polewam , Ja już 2 lampki wypiłam , mąż na piwie z kolegą to Ja szaleję, a livastrid pewnie z mężem świętuje , zdążyła groszek na drutach zrobić i baaach +
Ja też sprzedaję ale cały worek , ale nikt nie jest zainteresowany , a tak mi szkoda wyrzucać te ciuchy :-(:-(:-( w niektórych prawie nie chodziłam a trzymać nie mam gdzie ( zresztą wątpię żebym kiedyś wróciła do tamtej figury ).

danao
- nad polskie morze rozumiem ? my w tym roku w KRK wypoczywamy :-) ale mnie kuszą te wszystkie super last minute , no ale trzeba zacisnąć pas :tak::tak:

dzieki anastazja, no to chlup!

Ja tez sprzedaje te w ktore sie nie mieszcze a nie mam komu oddac, zreszta za te pieniazki chce sobie kupic mundur moro na motor- 14maja jade na zlot militarii z mezem i musze jakos wygladac. W tamtym roku mialam na sobie taka zbieranke ale teraz chce miec stroj jak Łukasz.

Tak... livastrid pewnie świetuje

livastrid ołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!:-):-D nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!!!:-D gratulacje kochana - takie wiesci i to w moje urodziny!!!!!!!:-D dziekuje za zyczenia tak w ogole :-) kurde no w szoku jestem :-) witamy pierwsza mamuske 2012 :-) ktora nastepna??? :-D
anastazja dzieki, dzis o niebo lepiej i wyplate dostalam :-D i nie tylko wyplate bo @ tez :-D jeszcze tylko ten cykl i pozniej nie bedziemy uwazac :-D

reklama
maron - wszystkiego najlepszego!!!!!!!
wypłata to dobra sprawa, po takim ciężkim dniu :-D:-D:-D to widzę że jednak starania przyśpieszone , bo kojarzę że koniec roku był na początku :-):-):-)
kamaaaa - cześć zgubo , to wznieśmy kielichy za tych co nie mogą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry