reklama

Mamusie w 2012

reklama
A no właśnie! Ale mam sklerozę! Maron wszystkiego najlepszego!

Livastrid ja bym chciała, ale cóż... jakos marnie nam to wychodzi:-)

Ale zobaczymy jeszcze. Jestem już po owulacji dobre kilka dni, teraz grzecznie czekam do 12-ego. A nóz udało nam się cosik potworzyć?

reklama
To polewam ,
Ja też sprzedaję ale cały worek , ale nikt nie jest zainteresowany , a tak mi szkoda wyrzucać te ciuchy :-(:-(:-( w niektórych prawie nie chodziłam a trzymać nie mam gdzie ( zresztą wątpię żebym kiedyś wróciła do tamtej figury ).
się tak nie zarzekaj, bo ja też tak myślałam i wszystkie swoje za małe ciuchy siostrze mojego M wydałam, a jak sie w końcu wzięłam za siebie, to teraz ważę tyle co 6 lat temu :-p i dopóki nie zaciążę to dalej będę trzymać dietę, więc może wróce do wagi sprzed 8 lat, kiedy to ostatnio się odchudziłam ;-)
a co do winka, to ja własnie wciągnęłam 2 szklaneczki martini z cytrynką podczas oglądania filmiku z mężusiem. Za zdrówko Livastrid i groszka oczywiście :-D
livastrid ołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!:-):-D nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!!!:-D gratulacje kochana - takie wiesci i to w moje urodziny!!!!!!!:-D
wszystkiego najlepszego urodzinowego :-)
Livastrid ja bym chciała, ale cóż... jakos marnie nam to wychodzi:-)

Ale zobaczymy jeszcze. Jestem już po owulacji dobre kilka dni, teraz grzecznie czekam do 12-ego. A nóz udało nam się cosik potworzyć?
Ja do 13 w porywach 15 :-p nie wiem jak mam liczyć, bo ostatnio miałam 3 cykle pod rząd 26 a nie 28 dni :dry: więc będziemy razem testować ;-)

Dobra dziewczynki, idę spać, bo jutro z rańca muszę na chwile stawić się w fabryce, mam zebranie załogi :dry::dry::dry: miłego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry