reklama

Mamusie w 2012

reklama
Trina oby, oby:-) chcę robić testa, nie chcę @:-)

Dobra dziewczynki, ja uciekam. Tyle wrażeń w tym dniu, że hoho:-) Dobrej nocy, kolorowych snów i karaluchy pod poduchy:-D:-D

No Maron, ja tez zyczę wszystkiego najlepszego! 100 lat wydaje mi się zbyt prozaiczne jak na taki wypasiony watek, więc przede wszystkim zyczę udanego bobasa :-D
Ja dziś oblewam kolejny miesiąc z moim M (przy okazji Wasze zdrowie, wszystkich, ale przede wszystkim w takim razie Livastrid i Maron! :-D), a to już 51 miesięcy! Alez ten czas popieprza jak dziki króliczek.. No a my sobie pijemy półsłodkie wino mojego Taty :-D Największa pychota jaka może byc - takie prawdziwe wino, z dymionu, bez dodatku alkoholu - tyle tylko ile powstaje alkoholu w wyniku fermentacji winogron :-D Uwielbiam je!

o w morde jeża!!!!!!!!!!!! Taki news a mnie nie ma?????!! LIVASTRID GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ,

noszzzzzzzzz muszę ochłonąć!!!!

Maron- najlepszego dla Ciebie w dniu urodzinek. Fajną masz datę :)

Kurczaki, z tych emocji nie wiem co mam dalej poodpisywać Wam

Hej Kobietki :-) Powiedzcie mi… czy któreś z Was udało się tak za pierwszym razem, czy musiałyście parę miesięcy próbować?? :-) A zanim zrobiłyście teścik to czułyście, że coś jest inaczej czy w ogóle nic? :-)

I życzę wszystkiego co najlepsze urodzinowej babeczce- maron (z tego co widzę) ma urodzinki :-D

livastrid – oczywiście Tobie też życzę wszystkiego co najlepsze i maluszkowi :-D

A mnie nie bylo, bo zasnelam :-p Bylam padnieta. Teraz prysznic, pidzamka i lozeczko :tak:
maron wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
livastrid nadal nie moge uwierzyc :tak:
Lelek stroj moro? Ja poluje na rybaczki zimowe moro, ale za chiny ludowe znalesc takich nie moge :-(

Wybaczcie kobitki, ze wszystkim nie poodpisuje, ale nie pamietam wszystkiego :zawstydzona/y: Jestem teraz na wpol przytomna :tak: Wiem, ze mamy nowe staraczki, ktore serdecznie witam i zycze szybkich sukcesow, jak to moj szwagier dzisiaj powiedzial, w sprawach majtkowo-sercowych :-D:-D Ale sie z tego usmialam :-) Jutro wiecej sie poudzielam, teraz spadam.
Aaa, pochwale sie jeszcze, ze z Bulgarii wrocilam z przedluzonymi wloskami :tak::-)

Spijcie dobrze babeczki. BAJ :*

reklama
a Wy co robicie? poludnie niedlugo:-p

Truskawcia, 1 dziecko 1 cykl faktycznych staran, teraz mialo byc tak, ze jak wyjdzie to wyjdzie - mialam faktycznie zaczac starac sie od czerwca. Teraz mialam takie szanse na ciaze jak w poprzednim miesiacu /maz chcial mi dziecko zrobic w marcu/ czyli srednie a jednak wyszlo.

Zanim zrobilam test gdybalam, ze cos nie tak, bo w ogole w tym miesiacu nie mialam zespolu napiecia, ktore mam zwykle potworne i bez kija do mnie nie podchodz. Zamiast tego mialam ogromna zlewke na wszystko. Przyszly tez podobne objawy co mialam w poprzedniej ciazy. W poprzednim miesiacu myslalam, ze moze zaciazylam, ale faktycznie te a "tamte" objawy sa zupelnie inne:tak:

dziewczyny dzis mam teoretyczny dzien na @, w niedziele machne jeszcze raz test, choc chyba w sumie sprawa przesadzona, skoro w popoludniowym siku byla sladowa gonadotropina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry