reklama

Mamusie w 2012

troche sobie pospalam, bo mala mi spala:-D

Truskawcia, chcialam niewielka roznice wieku, no ale nie wiedzialam, ze bedzie az tak niewielka:laugh2:

juliana, e wcale nie na koncu:tak: co jak tam obroty w biznesie?

reklama
livastrid jak to w handlu raz lepiej raz gorzej,ale nie ma co narzekac:-DTy to taka cicha woda jestes babeczko.Tu nawija, posty wali a na boczku otro pracowalas nad fasolkiem .To w nagrode za tak szybkie zafasolkowanie mozesz plec wybrac:-D:-D:-D:-D i oby sie spelnilo.....

Czesc dziewoje :-D

livastrid zazdroszcze Ci bardzo :tak: Masz jeszcze jakies objawy? :-)
Lelek jak tam Miloszek? :-)
Truskawcia jak to u Ciebie ze starankami? Ja nie w temacie ;-) W trakcie juz czy moze dopiero planujecie sie starac?
juliana widzisz jaki wydarzenie Cie ominelo? :-)

jak juliana nie narzekasz na interesy to najwazniejsze:-D juliana Ty nie zapominaj, ze ja zawsze OSTRO pracuje nad przyjemnosciami :-p nie bralam w tym miesiacu pod uwage konsenkwencji przyjemnosci, zreszta myslalam, ze mam wysoka prolaktyne jeszcze:laugh2::-p:laugh2::-p a tu doopa:laugh2: i dobrze, nie musze isc badan robic:laugh2:posty wale:eek::-p:-p e ja gadula:laugh2: kurde, wiesz, plec sie juz wybrala, i mnie nie spytano nawet czy sie zgadzam:sorry:

lazurcia
Ty wiesz, Ty zaraz tez bedziesz z fasola:tak:moje objawy - bola cycki, moja czarna herbata w wode sie zamienila, bola mnie nogi, nie mam ochoty na mielonego kotleta, mam wszystko gdzies i wlaczylo mi sie spanie, no, ale moze to z powodu tego, ze malo ostatnio spie. Mam ochote na cos ale nie wiem na co:eek::laugh2:

ed
http://www.wiocha.pl/55142,Problemik

Ostatnia edycja:
livastrid-Zdałaś się na los to powiedział swoje zdanie ;-) ja myślę,że taka nieduża różnica wieku pójdzie na plus :-) a właściwie jak maleństwo się urodzi to juz będzie 1,5 roku różnicy :-D ₯ lazurku- Ty nie w temacie,bo raz że ja tu nowa,a dwa starania zaczęliśmy... majstrowaliśmy w moim 13dc, i się z moim kochaniem śmielemy,że jeśli jest dobry strzelec to kto wie, może za pierwszym podejściem sie uda ;-)

Hej weekendowo :)

Lazurowe zapodaj fotkę z długimi włoskami :)) Ciekawa jestem jak Ci w nich jest?

Lelek małż wrócił już??

Livastrid- a gdzie fluidki ciążowe????? Ojjjj, nieładnie, nieładnie:-p:-p

Truskawica- &&&&&

poprasowałam sobie trochę, dokończyłam obiad, uśpiłam gnoma i mam chwilę wolnego.... chyba wejdę na allegro, bo mi sie kosmetyki kończą.... i trzeba zakupki zrobić

livastrid, Milosz zazwyczaj przy żabkowaniu miał od razu zawalone migdaly tak ze wiesz...
spanie.... to byl moj glowny objaw przez cala ciaze:)

czekam na tego małżóna i czekam!!!
a nerwa juz mam strasznego na te moje dziecko, bo odwalilo mu i wyje na cala wieś!

lazurowe, pytasz jak Milosz.. odp masz wyzej:-p

Livastrid- a gdzie fluidki ciążowe????? Ojjjj, nieładnie, nieładnie:-p:-p

:eek::eek:
kurde, wika, dla mnie logiczne, ze juz Wam wszystkim je wyslalam:rolleyes:

wybacz, troche ulomna jestem:-p:sorry:

niebieskie i rozowe fluidy posylam ;-)

aha, Lelek, bo sie tak zastanawialam wlasnie nad tym. W sumie to chyba od zebow, najwyzej jak bede sie jeszcze denerwowac to jutro zrobie najazd na lekarza. Bo ona tak raz na jakis czas kaszle, chyba jej slina przeszkadza. No i ma rozpitolone dziaslo, wiec wkrotce biala perelka bedzie:-D

A moze synka cos boli?

Ostatnia edycja:
Truskawcia wiem wiem, ze Ty tu nowa :tak: Ja bylam na wakacjach i teraz dopiero tak powoli sie wkrecam z powrotem :-) czyli pierwszy cykl dzialacie, tak? W takim razie &&&&& zacisniete :-)
livastrid mam nadzieje, ze jak poprzednio uda sie nam za pierwszym razem :-)
Lelek no to niezle Milosz daje Ci popalic. Moze zapodaj mu jakies zabawki albo bajke czy to tez nie pomaga??? :eek:
wika zaraz oblukam jakas przyzwoita fote o ile taka znajde :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry