reklama

Mamusie w 2012

He he czyli jak to wszędzie piszą, każda kobieta inaczej wszystko odczuwa :-) a tak sie pytam,bo jakoś tak w gorącej wodzie chyba jestem kąpana i jak już zaczęliśmy to chciałabym od razu ''mieć z głowy'' :-D szanse na to są więc zobaczymy jak to będzie :-D

reklama
no tak zjezdza na weekend Lelcia? tescie tez przyjezdzaja?
humor mam w sumie standardowy, staram sie poki co zyc normalnie, wolalabym by bylo juz po 12 tygodniu albo najlepiej 18

troche wkurzona jestem bo cycki mnie bola, ledwo z laktacji wyszlam:baffled:

Ostatnia edycja:
tescie za tydzien, jak pojedziemy na zlot- beda małym sie zajmowac:)

eee cycki... a mnie w ciazy nie bolały:)
a co do tyg ciazy to faktycznie u Was troche przekichane ze lekarze wczesniej sie tak nie przejmuja dopiero po 12tyg

mnie poprzednio w sumie bolaly do 13 tygodnia. Nie jest to jakos szczegolnie uciazliwe, no ale...

wiesz, pies z tym jak lekarze przyjmuja, bardziej mysle o tym by pikawa bila i lozysko zaczelo dobrze funkcjonowac. Zreszta przyjmuje zasade co ma byc niech bedzie, jak zdrowe i silne to bedzie zyc jak chore, no coz. Wiesz do gina prywatnie moge isc, tylko, ze bylam tydzien temu i jakos mi sie znow tam nie spieszy:-D pozatym wole juz pojsc jak echo bedzie. Nie wybieram sie na zadna bete, bo ostatnio tylko mnie to stresowalo. Pojde do lekarza po powrocie z pl

A i dobrze, niech wnukiem sie zajma a rodzice niech troche wolnego maja i na swoje hobby go poswieca:-D

kaszlalo Ci raz na jakis czas dziecko przy zabkowaniu?

A ja właśnie chcę i to bardzo, i moje Kochanie też chce,więc może wspólną siłą woli udało Nam się coś zmajstrować :-D A wy widzę już po jednym dzieciątku macie? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry