Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja też za kazdym razem płakałam, jak dostawałam @@:-( Chyba normalna reakcja
Uszy do góry, cyc do przodu. Ujrzysz wkrótce swoje upragnione II kreseeczki 
Tak jak przewidywalam, nic sobie dzis nie kupilam
Ale za to Borys podarowal mi bukiet bialych roz :-) Do tego zaliczylismy McDonald's. Ale spoko, ostatnio bylam tam pol roku temu, wiec dzisiejsza wizyta znow mi wystarczy na kolejne 6 miesiecy
Co do imion to ja mialam byc Jackiem i jak bylam mala dziewczynka to tata tak do mnie wlasnie mowil

Przyklad: Wczoraj niespodziewanie skonczyl mi sie internet, wiec dzwonie do Borysa zeby pojechal kupic doladowanie na kolejny miesiac (byla godzina 16:40). A on, zebym poczekala do nastepnego dnia. Wiec mu mowie, ze musze na BB popisac i potrzebuje net. W koncu pojechal i kupil
Tak wiec to chyba uzaleznienie, co nie? 

Jak w niej ide to czuje sie jak ksiezniczka
A to dlatego, ze pierwszy raz w zycu taka kiecke mam
:-)
Material jest naprawde fajny. Podoba mi sie 

Faktycznie wredna pipa. Ja na Twoim miejscu to na pewno bym wybuchla od razu i predko by walizki pakowali ;-)

Wscieklam sie na nia i tez jej powiedzialam swoim lamanym bulgarskim. Niech wie, ze sobie w kasze dmuchac nie dam 
Tym bardziej ze Miloszek juz spi
Ja wlasnie otworzylam RedBulla ;-) Borys okazal sie specjalista po prostu od spraw ciazowych
Aaaa, i jeszcze mowie mu, ze chce dunga dunga dzis, a on na to: " Robilismy juz 2 razy po Twojej @ i wiem, ze dziecko juz na pewno jest, ale skoro jeszcze chcesz to ok"
Z tego to sie konkretnie usmialam
Kiedys mu tlumaczylam o dniach plodnych i o owulacji, ale chyba juz mu z glowy wylecialo