reklama

Mamusie w 2012

o bosh... chwile mnie nie było a tu taki nawał postów ! kobiety jak tu Was nadrobić jak Wy takie tempo macie :D za chwile siadam i czytam wstecz żeby być na bieżąco... u mnie bez zmian. dalej dunga dunga. wczoraj byliśmy u znajomych na domówce. było disco polo night i popijalismy wiśniówke zupą pomidorową ale to trzeba by duuuzo pisać żeby to opisać... gardło od śpiewania mam tak zdarte że ledwo mówię :D
narabana (nie ma się czym chwalic ale musze to napisać) wróciłam mężem do domu i mieliśmy TAKIE dunga dunga że masakra! po czym wstałam na acu poszłam zrobic test owu a tu kurka wodna 2 krechy takie ciemne że masakra ... no to wio do meża i mu mówie że ma sie nastawiać na powtórke z rozrywki a on mnie JUŻ chce do wyra ciągnąć :rofl::rofl::rofl: mówie mu że wieczorem bo teraz sie obgarnać musze a on nie chce mnie do łazienki puścić... nie wiem , nie pamiętam jak się skończyło w nocy... ale chyba nic ze mnie nie wyleciało... dopiero rano w kibelku... najlepsze jest to że równo rok temu zaszłam w ciaże :D buehehe ciekawe jak będzie tym razem :D

dobra koniec tych sex opowieści dziwnej treści... spadam Was nadrobić :D buźka

reklama
rozczochrana.mama to zes zabalowala :szok: Ale od czasu do czasu mozna sobie pozwolic :-) Ja za 10 dni bede imprezowac
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
A tak swoja droga to lepiej jak dunga dunga na spontanie niz mialabys myslec o tym ciagle co z tego wyjdzie :-) A teraz to na pewno cosik sie wykluje :-D

lazurku ja mam urodziny w lipcu i MAM SZCZERĄ NADZIEJĘ że nie będę mogła pić na tej imprezie mimo ćwierć-wieku które mnie wtedy czeka :cool: ale pożyjemy zobaczymy :-) póki co jeszcze mnie po wczorajszym trzyma... podchodzą mi tylko mint imperials (czyt. cukierki miętowe) :-D ugotowałam na obiad zupę krem z porów i ziemniaków i nie mam pojęcia jak smakuje... możlwie że przesoliłam :-D nie jadłam jeszcze a taty nie widziałam to nie wiem czy przeżył kontakt z tą zupą :-D

rozczochrana ja tez mam nadzieje, ze nie bede pila, gdyz zamierzam zrobic testa w dniu urodzin z ranca :-) Ale bym miala niespodzianke, co nie? :-D Test juz czeka w szufladzie, a ja... doczekac sie nie moge :-D Co do zupki to ja bym chetnie zjadla, bo przez te moje migdaly teraz to nic konkretnego nie moge przelknac :-( Jutro sobie cos upichce :-)

Ja swój pierwszy pozytywny test też robiłam w lipcu, w rocznicę ślubu, ależ mi się ryjek wtedy cieszył :-) półtora roku czekałam na poczęcie mojego pierworodnego.
Życzę pozytywów.

Hej wieczornie :)

Byliśmy dzisiaj na chrzcinach małej Mai, ehhhh słodkie takie maleństwo :))

wszystkim starającym sie owocnego dunga dunga :)))

Mykam nyny

Jutro też mnie nie będzie cały dzień, może wieczorkiem wpadnę do Was na chwilkę....

Truskawcia - u mnie tez różnie z tymi kreskami było, teraz zaczęliśmy działać, jak była słabo wyraźna. Ale jak powtórzyłam następnego dnia i jeszcze nastepnego, to juz była ciemna krecha.

Witam poweekendowo. Pogoda do d...
bylismy w wekend na wsi, mamy działkę ze starą drewnianą chałupką. Zachciało mi się na wiosnę, kwiatki zasiać przed chałupa, no i nie było nas teraz przez ten wyjazd 4 weekendy i zamiast kwiatków ujrzałam chwasty wyższe niż ja :wściekła/y: no i nic nie wyszło z ogródka kwiatowego :-(

reklama
o BOOOOSSSHHH! U NAS OD 2 MIESIĘCY LAŁO ... żyć się człowiekowi odechciewa w takich warunkach... a dzisiaj zanim otworzyłam oczy myśle sobie: BOŻE. TA POGODA JEST TAKA POWALONA. POZWÓL MI DZIŚ ZOSTAĆ W ŁÓŻKU PRZEZ CAŁY DZIEŃ ALBO DAJ MI TROCHE SŁOŃCA BO SKONAM W TYM DESZCZU I MOICH MISJI NA ZIEMI NIE DOKOŃCZE :-D otwieram oczy z nadzieją że leje i będę mogła zostać w łóżku a tam BŁĘKITNE niebo, lato pełną gębą heh. czas więc wykonać kolejną misję i przyjąć czym chata bogata Pana z gazowni :-D

ja nie mam ogródka ale między płytkami mi mój mąż spryskał tym cholerstwem na chwasty i spaliło trawe aż miło :-D tylko że mi właśnie o to chodziło żeby mi z pomiędzy płytek nie wyłaziła :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry