rozczochrana.mama
Fanka BB :)
o bosh... chwile mnie nie było a tu taki nawał postów ! kobiety jak tu Was nadrobić jak Wy takie tempo macie
za chwile siadam i czytam wstecz żeby być na bieżąco... u mnie bez zmian. dalej dunga dunga. wczoraj byliśmy u znajomych na domówce. było disco polo night i popijalismy wiśniówke zupą pomidorową ale to trzeba by duuuzo pisać żeby to opisać... gardło od śpiewania mam tak zdarte że ledwo mówię 
narabana (nie ma się czym chwalic ale musze to napisać) wróciłam mężem do domu i mieliśmy TAKIE dunga dunga że masakra! po czym wstałam na acu poszłam zrobic test owu a tu kurka wodna 2 krechy takie ciemne że masakra ... no to wio do meża i mu mówie że ma sie nastawiać na powtórke z rozrywki a on mnie JUŻ chce do wyra ciągnąć

mówie mu że wieczorem bo teraz sie obgarnać musze a on nie chce mnie do łazienki puścić... nie wiem , nie pamiętam jak się skończyło w nocy... ale chyba nic ze mnie nie wyleciało... dopiero rano w kibelku... najlepsze jest to że równo rok temu zaszłam w ciaże
buehehe ciekawe jak będzie tym razem 
dobra koniec tych sex opowieści dziwnej treści... spadam Was nadrobić
buźka
narabana (nie ma się czym chwalic ale musze to napisać) wróciłam mężem do domu i mieliśmy TAKIE dunga dunga że masakra! po czym wstałam na acu poszłam zrobic test owu a tu kurka wodna 2 krechy takie ciemne że masakra ... no to wio do meża i mu mówie że ma sie nastawiać na powtórke z rozrywki a on mnie JUŻ chce do wyra ciągnąć

mówie mu że wieczorem bo teraz sie obgarnać musze a on nie chce mnie do łazienki puścić... nie wiem , nie pamiętam jak się skończyło w nocy... ale chyba nic ze mnie nie wyleciało... dopiero rano w kibelku... najlepsze jest to że równo rok temu zaszłam w ciaże dobra koniec tych sex opowieści dziwnej treści... spadam Was nadrobić
Ale od czasu do czasu mozna sobie pozwolic :-) Ja za 10 dni bede imprezowac

ale pożyjemy zobaczymy :-) póki co jeszcze mnie po wczorajszym trzyma... podchodzą mi tylko mint imperials (czyt. cukierki miętowe)
no i nic nie wyszło z ogródka kwiatowego :-(