• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

hej i ja sie witam po weekendzie

u mnie dunga dunga bylo 2 razy ale to w 6 i 7 dc wiec na bank nic sie nie zagniezdzilo, ale co tam, juz sie z tym pogodzilam ze nawet wpadki nie umiem zaliczyc

nie mam weny do pisania przez ta glupia pogode! zimno. leje- jesien normalnie!

reklama
witajcie w poniedzialek

Mama Blaneczki gratulacje!

nie wiem co mialam napisac.
A krewetki to ja najbardziej lubie swieze do piwa. Ewentualnie w salatce z pasternakiem i jajem. Albo na pizzy;-) Albo z awokadem.

o bosh... chwile mnie nie było a tu taki nawał postów ! kobiety jak tu Was nadrobić jak Wy takie tempo macie :D za chwile siadam i czytam wstecz żeby być na bieżąco... u mnie bez zmian. dalej dunga dunga. wczoraj byliśmy u znajomych na domówce. było disco polo night i popijalismy wiśniówke zupą pomidorową ale to trzeba by duuuzo pisać żeby to opisać... gardło od śpiewania mam tak zdarte że ledwo mówię :D
narabana (nie ma się czym chwalic ale musze to napisać) wróciłam mężem do domu i mieliśmy TAKIE dunga dunga że masakra! po czym wstałam na acu poszłam zrobic test owu a tu kurka wodna 2 krechy takie ciemne że masakra ... no to wio do meża i mu mówie że ma sie nastawiać na powtórke z rozrywki a on mnie JUŻ chce do wyra ciągnąć :rofl::rofl::rofl: mówie mu że wieczorem bo teraz sie obgarnać musze a on nie chce mnie do łazienki puścić... nie wiem , nie pamiętam jak się skończyło w nocy... ale chyba nic ze mnie nie wyleciało... dopiero rano w kibelku... najlepsze jest to że równo rok temu zaszłam w ciaże :D buehehe ciekawe jak będzie tym razem :D

dobra koniec tych sex opowieści dziwnej treści... spadam Was nadrobić :D buźka

kochana testów owu sie nie robi z porannego moczu bo fałszuja wynik

Witam wszystkie już zafasolkowane kobietki :-) ..

Wczoraj skończył mi się @ i od dzisiaj zabieram się z mężem do pracy. Mam nadzieje, że w tym miesiącu się uda i zobacze te dwie grube upragnione kreski na teście :-)

Witam sie i ja po weekendzie :-)
U nas wczoraj byla lipna pogoda, za to dzis lepiej, chociaz troche wieje :dry: Gardelko juz jest w porzadku, a mnie sie ciagle chce spac. Wczoraj w dzien spalam z przerwami, dzisiaj o 9:30 wstalam i juz chce mi sie spac :eek: To do mnie niepodobne, bo nigdy mi sie spac nie chcialo o tej porze :no:

reklama
Nie mam pojecia :no: W poprzedniej ciazy pierwszymi objawami byly bole i klucie w podbrzuszu. Teraz moze to, hmm? :eek: Ale spoko, nie nakrecam sie ;-) Okaze sie za 9 dni albo pozniej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry