reklama

Mamusie w 2012

Liv- podobno krewetki z awokado jest dobre, ale nie jadłam :-D awokado oczywiście :-p

prawie jak makrela, bynajmniej ja mam takie odczucie, do tego majonez, moja ulubiona przystawka

no nie wiem, anastazja jakos je lubie, nic nie poradze

ja tez bede narzekac z powodu pogody, tylko, ze u mnie jest za goraco, mogloby popadac z lekka:-D bylam z mysza na spacerze i myslalam, ze sie ugotuje

reklama
ja tylko na chwiole w sumie tylko po to wlaczylam komp zeby sprawdzic czy juz wyplate stary dosstal:-Dale nie. No a ja proponuje grudzien na rodzenie, a najlepiej styczen-zeby maluch nie byl pokrzywdzony, a,le uwazam ze zima to fajny czas. Mmamusia moze sie dobrze zregenerowac.

Na jutro jestem umowiona na usg piersi... a i dzis w koncu oddalam sie w rece kosmetyczki i fryzjerki
przepraszam ze tylko o sobie, wieczorem nadrobie
lece na budowe bom umowiona z gosciem od okien

A ja wrociwszy z miasta jeszcze sobie zupke upichcilam. rozczochrana jakos mi wczoraj smaka narobila :-D

anastazja w poprzedniej ciazy ja tez mialam objawy zaraz po owulce i dziewczyny mi pisaly, ze za wczesnie raczej na objawy, a jednak, to byla fasolka :tak: Ale wtedy to mialam bardziej wyraziste te objawy niz teraz, wiec luuuuzik :tak: Poza tym przypominam sobie co dana pisala. Jej tez sie ciagle spac chcialo, a tu malpiszon przylazl :-( No nic, czekam cierpliwie.

Truskawcia nom, bylam chora. Angina mnie dopadla :-( Ale w ciagu 2 dni ja przepedzilam :-) Juz jest wsio ok z migdalkami :-)

A ja nie wiem kiedy jest najlepiej rodzic, chociaz zawsze chcialam chwalic sie brzuszkiem latem :-) Ale podobno to jest bardzo meczace :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
livastrid naprawde? Ja jakos tak zawsze zazdroscilam ciezarnym jak latem widzialam je na spacerkach. Zreszta wtedy tez nie ma sie zbytniego problemu z ubraniami, a zima to juz co innego...

pewnie ubierasz sukienke, fajnie wygladasz faceci sie ogladaja i nawet nie myslisz, ze w ciazy jestes;-)

fajny brzuszek, fajne cycki, jak sie duzo nie przytyje to na pewno jest super

wcale zle latem nie jest, w sumie zanim zaciazylam znow zaczelam myslec by znowu zaciazyc w grudniu albo styczniu

Pomimo testu owu. negativ, odnalazłam popołudniem oznaki dni płodnych Haasa :-D jutro, więc powtarzam test i biorę się za chłopa :-p i mam nadzieję na owu. :-D

Liv- ale awokado samo w sobie dobre jest? :-) i jak to się obiera? :-) normalnie ochoty mi na robiłaś i chyba spróbuję :-D

Lelek- bardzo dobrze- do kosmetyczki marsz się zrelaksować :-D a nie tylko na budowie ;-) ja się urodziłam w wakacje i myślę, że to fajny czas :-D a jakie imprezy urodzinowe można robić :-D

Lazurku- eee to szybko ozdrowiałaś :-D dobrze, że to nic poważniejszego :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry