reklama

Mamusie w 2012

Lelek bardzo sie ciesza :-D:-D a moja mama to w ogole szaleje :-D nie dosc ze przyniosla mi wczoraj kwaszone ogorki to jeszcze sterte malutkich welurkowych spioszkow i czapeczek :-D
Livastrid no moze mnie omina dolegliwosci ;-) dzis rano bylo troszke ciezko, zanosilo sie na pawika ale mi przeszlo :-D
mama blaneczki Gratulacje :-D na kiedy termin?? :-)
noooo Lazurek tez mi cos podejrzany jest :-)
Dzis dzien wolny na szczescie, jeszcze w szlafroku bujam sie po mieszkaniu, zamiast zabrac sie za obiad :-D

reklama
Hej laseczki,

melduję się że jestem , @ jeszcze nie mam , brzuch dzisiaj zaczął boleć, pewnie mi się cykl wydłużył:confused2:
trina - a który to masz już tydzień ?
kwiatuszek - przyjedź do mnie ze swoją energią , mam trochę do sprzątania a i chętnie zjem cos przygotowanego nie przeze mnie :-D:-D
malutka - to &&&& za działania .
maron - no i dobrze że dobrze , a coś z umową się ruszyło? męczyć szefostwo?
wika - jeszcze chwila i będziesz miała wolne :tak::tak::tak: wytrzymaj trochę
mmona - nie zazdroszczę mdłości , Ja nienawidzę jak je mam , a mam kilka razy w roku jak za bardzo pobaluję :zawstydzona/y:
livastrid - żeby truskawki nie lubić :szok::szok::szok: no ale rozumiem - ciąża . Ja z kolei w każdej czułam wszędzie zapach gotowanych ziemniaków :crazy:

U mnie też pogoda do du.. się zrobiła, i chyba razem z pogodą humorek mi się też popsuł :-(

Lazurku- eeeee kupić możesz, tylko nie rób tak od razu :-D a co, rozchorowałaś się? :-( jej bidulka.

Mama Stacha- gratuluję pracy :-) ja będę się cieszyć jak się w ogóle na 2012 załapie :-p będziecie gotowi, będziecie się starać :-)

Rozczochrana- noo to miałaś imprezowy czas :-D i taki spontaniczny s. :-p trzymam &&&& :-) haaa a ja tam lubię morskie robaki :-D bo taka wodna dziewczyna jestem ;-) a który masz dzień cyklu, i ilu dniowe miewasz? :-)

mam teraz 16 dzień cyklu a cykle mam średnio 30/ 31 dni chyba że sie bardzo wkurzam do 32 :D ale przeważnie 30 . nie mierze temperatury ani nie obserwuje cyklu jakoś szczególnie. wyliczyłam sobie tylko kiedy mi przypada owulka mniej więcej żeby wtedy nie przegapić okazji na dunga dunga i kupiłam testy ovu żeby tylko potwierdzić wyliczenia. brzuch od wczoraj mnie boli spodem tak że wytrzymac nie idzie ... pewnie się jajo wydostaje :] albo ( nie chce mówić glośno) nasz spontan zaczyna działać powoli :D buehehe :D

Witam poweekendowo,

widzę wszystkie nie zadowolone z pogody, Ja trochę też ale tylko trochę, jak dla mnie to może całe lato lać, niech tylko w TV o tym powiedzą :-D:-D
coś było o krewetkach - raz spróbowałam - w samolocie, smak OK, ale jak widzę te robaki i jak chrupią to blee , mam wybujałą wyobraźnie :-)
rozczochrana - miłej pracy , popołudnie to nie nocka, a poza tym kto powiedział że seks się uprawia tylko w nocy :-p
oto juz tłumaczę skąd moje zdenerwowanie faktem że mam płodne zawsze kiedy chodzę na popołudnia.
jestem kierownikiem działu, przychodzę do pracy na 13 i zostaję do oporu aż zamówienie wyjdzie, wtedy jeszcze muszę ogarnąc papiery wszystko posprawdzać, przelecieć się po wszystkich liniach sprawdzić czy wszystko powyłaczane iść do biura do menagera zanieść mu papiery oddać radio i wtedy dopiero do domu... zeszło mi do 00. mój mąż spał już twardym snem a ja nie miałam serca go budzić bo wstaje o 4:30 a o 5 jedzie do pracy. także nasz każdy dzień z moimi popołudniówkami wygląda tak:
4:30-pobudka męża
5:00-jego wyjście do pracy
7:00-moja pobudka
sprzatanie gotowanie bb zbieranie się do roboty
12:30- wypad do pracy
15:00 lub 16:00 - mąż wraca z pracy
23:00/00:00 - ja kończę pracę

ciężko.

spadam :) ale jeszcze tu zajrzę niebawem :D

anastazja1m Działam, działam.... Mam tylko nadzieje, że te działania przyniosą rezultaty :-)
Zazdroszczę wszystkim juz zafasolkowanym i ja też bym chciała :-(

anastazja na razie nic sie nie rusza, bo umowa do 30 czerwca :-) 5 lipca przy wyplacie, jak jej nie bedzie to sie upomne
yes2.gif
mam nadzieje, ze pojdzie gladko :-)
eejjj i ja tez nie znosze truskawek i nigdy nie lubilam, wiem wiem czuje sie jak ufoludek :-D
anastazja trzymam kciuki :-)

rozczochrana - no to faktycznie , nie za fajnie jak Wy się widzicie tylko na 4 godziny i to albo jedno śpi albo drugie, no ale masz pracę zmianową rozumiem? pojutrze jest wolne , to se podziałacie :-)
malutka - nie smutaj się , dziewczyny które mają fasolki musiały trochę popracować, także od roboty się nie migaj :-D zwłaszcza tak przyjemnej.
maron - truskawki nei lubić ?? ufoludek jak nic :-D:-D kciuki ? za co ? no chyba że za wpadkę , bo bez zabezpieczeń przeciwplemnikowych to tydzień temu było, więc niby dni nie płodne :tak:

rozczochrana - no to faktycznie , nie za fajnie jak Wy się widzicie tylko na 4 godziny i to albo jedno śpi albo drugie, no ale masz pracę zmianową rozumiem? pojutrze jest wolne , to se podziałacie :-)

mam pracę zmianową ale zawsze w niepłodne mam na rano :D lol
a co do wolnego... to niestety ja nie mam. mieszkam w uk. wolne bede miała dopiero w niedzielę... ale już zapowiedziałam mężowi żeby w dzień sobie dzisiaj troche pospal bo tej nocy mu nie odpuszcze :-D

reklama
Anastazja, dokładnie 5t3d
a z ta @ to maybe baby :-) nie chce nic mówic, ale mnie jak na @ to zaczął brzucho boleć parę dni przed spodziewaną @ i do tej pory nie przestał, wiec testuj, testuj! I jeszcze się do lutówek załapiesz :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry