reklama

Mamusie w 2012

Wrocilam :-) Wciagnelam wlasnie azjatyckie zarcie, na potem mam rybke z brokulami :-)
malutka mysle, ze zasada RS jest bardzo dobra. Nie musisz zwracac uwagi na dni plodne lub nie :-D &&&&&&
trina, maron obyscie sie nie mylily, tfu tfu ;-) Za 8 dni wyjdzie szydlo z worka.
livastrid Ty testowalas Clearblue, tak? Ja sobie taki wlasnie zakupilam :-)
rozczochrana.mama to niezle masz jesli tak naprawde kazdy Twoj dzien tak wyglada z tymi popoludniowkami :eek: Ale dzialaj kochana poki owu na horyzoncie i bierz meza w obroty. &&&&& mocno zacisniete ;-)
anastazja u Ciebie @ nie ma to moze jednak... a noz widelec sie uda :-) Jakby co to &&&&& ;-)

reklama
Zapowiadam wszem i wobec, że Ja jestem bardzo cierpliwa , a najdłuższy mój cykl był 34 dni !!!! do tego czasu ani rusz , ani nawet przez myśl:-D:-D:-D No a do tego jeszcze pewnie z tydzień doliczę i dopiero się wybiorę po test :tak::tak:
lazurowe - podziel się żarełkiem :-( Ja nie wiem co na obiadokolacje dzisiaj robić, wczoraj miałam makaron i sos 4 sery z proszku:sorry:

powiem wam ze sama sie dziwie sobie ze dzis mam taki zapał zazwyczaj tak sie dzieje dopiero przed 2 dzis dopiero 14dc wiec buzka panienki uciekam teraz troche odpoczac i chcialam se dzis tipsy jeszcze załozyc

anastazja azjatyckiego zarelka juz nie mam, bo wszystko wchlonelam :zawstydzona/y: Podziele sie z Toba za to rybka. Ale wiesz, to wszystko gotowe kupilam :-D Borys w pracy, wiec musze sobie jakos radzic :-D:-D A co do testowania to Ty sie tak nie zapieraj. Nastepna chce nas do zawalu doprowadzic :no::-D
kwatuszekq pochwal sie potem pazurkami :-) Ja chyba tez musze sobie jakies sprawic...

maron nie martw sie na pewno cos w czasie ciazy Cie dopadnie

poszlam do gina kolo 9 tygodnia i mowie, ze nie czuje sie w ciazy a ona mi na to - poczujesz, poczujesz. Jeszcze tego samego dnia zaczely sie wszystkie be chwile.

anastazja tak sie sklada, ze kocham truskawki. No, ale...Ale za to czeresnie i wisnie to moglabym na tony
4 sery w proszku:-D no fajne, fajne... ble

lazurowe, tak, z koncowka zmieniajaca kolor, elektronicznych nie lubie, bo bateria w koncu pada, a ja chce pamiatke dla dziecka zostawic

rozczochrana
easy, easy dzieci szybko sie robi, znajdziecie te 3-5 minut dla siebie

trina polecisz na tabletkach i wsio. Ty to chociaz masz mozliwosc dostania czegos na podtrzymanie, ja takiej mozliwosci nie mam.

mnie w pierwszej ciazy strasznie brzuch bolal, teraz przed @ nic mnie nie bolalo, poza nogami

lazurowe - rybkę chętnie przygarnę :-) do zawału , do zawału - i tak nie będę taka jak nasza livastrid - siedziałą cichutko u tu bach , środku dnia test nam pokazuje - Ja to pamiętam :tak:
a za mną od wczoraj chodzą naleśniki z truskawkami;-) a sos nawet nie był taki zły - tylko sztuczny:-D

Liv - no własnie jak to jest, że w Polsce walczy sie o ciążę, a w reszcie Europy, dopiero od 2 trymestru... może ta nasza ochrona życia poczetego tak się ujawnia... przynajmniej jakis plus tego jest.
Anastazja - juz my Cię tak zmobilizujemy, ze za góra 2 dni zatestujesz :tak:
Lazurka - Ty pewnie tez tych 8 dni nie odczekasz :rofl2:
Kwiatuszku - sama sobie zakładasz, czy specjalista? Zawsze chciałam sobie założyc, bo mam pazurki marnej jakości, ale zawsze była nieodpowiednia pora.
A co do pazurków, to moje włosy wychodza jeszcze bardziej niż kiedyś. Liv, Ty jestes ekspertem medycznym, kiedy w ciąży przestaja wyłazić? a poza tym jakies pryszczycho chyba mi rosnie na brodzie... kiedy ta ładna cera sie zaczyna, bo nie pamiętam....

anastazja, no widzialas szybciej niz moj maz
co mialam zrobic, stwierdzilam, ze nie czuje sie normalnie

ja jem kanapki z dzemem wisniowym

e-

wiesz trina, tak z czasem sobie pomyslalam, ze moze dobrze, ze az tak nie walczy sie o ciaze. A powiem Ci, ze do pl jak z pierwsza zajechalam, bo wlasnie plamilam i poszlam do gin, co w wojewodzkim szpitalu pracuje na moje stwierdzenie, ze ciaza tam, gdzie mieszkam zaczyna sie w 12 tyg powiedziala - maja racje. Bylam wtedy okropnie zla, ale z czasem zaczelam inaczej na to patrzec.

wlosy? nie pownny wypadac w ogole w ciazy. Kiepsko z hormonami masz. A cera u innych jest sliczna a u drugich wlasnie robi sie potworna nie ma reguly.

Ostatnia edycja:
trina - spoko , spoko, o ciąży jak kiedyś już zajdę będzie wiedział tylko mąż i Wy:-) Rodzicom też nie mam zamiaru mówić , za duży już z nami przeszli. A test robić nie będę , poczekam na 40 dc i na betę skoczę , mam obok biura laboratorium. Ale 3 wpadka by była?? Nie wierzę :-p
livastrid - to nie mów mężowi że najpierw nam się pochwaliłaś :-p dżem wiśniowy mniam , a Ja przeszłam na dietę MŻ - rano jem śniadanko , 2 kanapeczki + jogurt,o 12 kanapeczka, o 15 kanapeczka , o 18 zwijam żagle i rowerem jadę do domu gdzie jem jakiś obiadek :-) i z 68,5 już mam 67,4 :tak: dumna z siebie jestem :-p

reklama
livastrid nie kracz :-D no ale dobra, oby jak najpozniej ;-) na razie narzekac nie moge, bo zle nie jest :-D
zapisalam sie dzis na kolejna wizyte u mojej ginekolog na 8 lipca :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry