Lazurek
Fanka BB :)
Wrocilam :-) Wciagnelam wlasnie azjatyckie zarcie, na potem mam rybke z brokulami :-)
malutka mysle, ze zasada RS jest bardzo dobra. Nie musisz zwracac uwagi na dni plodne lub nie
&&&&&&
trina, maron obyscie sie nie mylily, tfu tfu ;-) Za 8 dni wyjdzie szydlo z worka.
livastrid Ty testowalas Clearblue, tak? Ja sobie taki wlasnie zakupilam :-)
rozczochrana.mama to niezle masz jesli tak naprawde kazdy Twoj dzien tak wyglada z tymi popoludniowkami
Ale dzialaj kochana poki owu na horyzoncie i bierz meza w obroty. &&&&& mocno zacisniete ;-)
anastazja u Ciebie @ nie ma to moze jednak... a noz widelec sie uda :-) Jakby co to &&&&& ;-)
malutka mysle, ze zasada RS jest bardzo dobra. Nie musisz zwracac uwagi na dni plodne lub nie
&&&&&&trina, maron obyscie sie nie mylily, tfu tfu ;-) Za 8 dni wyjdzie szydlo z worka.
livastrid Ty testowalas Clearblue, tak? Ja sobie taki wlasnie zakupilam :-)
rozczochrana.mama to niezle masz jesli tak naprawde kazdy Twoj dzien tak wyglada z tymi popoludniowkami
Ale dzialaj kochana poki owu na horyzoncie i bierz meza w obroty. &&&&& mocno zacisniete ;-)anastazja u Ciebie @ nie ma to moze jednak... a noz widelec sie uda :-) Jakby co to &&&&& ;-)

Podziele sie z Toba za to rybka. Ale wiesz, to wszystko gotowe kupilam