reklama

Mamusie w 2012

Co do cery to sama widzialam na przykladzie Borysa siostry. Jak ja zobaczylam pierwszy raz to byla niczym lalka, mowie wam, po prostu sliczna, gladziutka cera, a jak ja widzialam ostatnio (w ciazy) to sie wystraszylam. Pomijajac, ze baaaaardzo przytyla to jeszcze te wypryski na twarzy i swiecaca skora, szok po prostu :no:
trina to i tak bedzie 2 dni przed terminem @, wiec musze wytrzymac ;-)

reklama
Witajcie :)
Trzymam kciuki za starajace sie :) ja wciaz nad morzem czerwonym

Gdyby w Pl lekarze ciąze uznawali dopiero od 12 tc to mojego syna nie byłoby na świecie. Miałam plamienie w 10 tc i leciałam juz niemal do konca na duphastonie. Kto wie moze własnie to uratowało mu zycie

lazurowe narobiłas mi ochoty na żarełko orientalne :) mmmm

Ostatnia edycja:
nie kracze, slonko, cos zawsze meczy

dla mnie najgorsze bylo wieczne poszukiwanie kibla w ostatnim trymestrze:-p co 20 minut sik:-D

anastazja sa rzeczy o ktorych maz wiedziec nie musi;-) zaraz wazyc bedziesz tyle co ja

ohhh wyskoczyłam od was na chwilę n FB wygrać crushera a tu się ruch zrobił , ale dobrze :-)
trina - kup sobie szampon Rzepa z Joanny, ktoś już miał problem z włosami, mi wypadać zaczęły po ciąży jakieś pół roku, ten szampon przez 3mies i spokój.
livastrid - a ile Ty warzysz ? bo dalej niż 63 to nie zejdę pewnie :zawstydzona/y:

a ja zastopowałam z dieta już na wakacjach i mam 2 kg do przodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i teraz to ich na pewno (mam nadzieje) nie zgubię
a o 15 wychodze z pracy i podążam do żłobka mojego synusia poogladać, jak spiewa dla mamusi (i tatusia jezeli sie zjawi) :-)

e macica sie podniesie wyzej i przestaniesz tak sikac, maron

teraz waze 66,5 anastazja, ku mojemu zdziwieniu nawet troche przytylam, wazylam 62,7. Nie wiem nawet kiedy, moze za duzo zapiekanek i pizzy:-D

jakas impreza w zlobku, trina?

livastrid tak to jest, ze sie nie wie nawet kiedy te kilogramy nas dopadaja :-D Ja wczoraj jadlam caly dzien. Rano zaczelam, a wieczorem o 23:00 skonczylam :zawstydzona/y: Oczywiscie z przerwami :-D Nie wiem skad ten apetyt, ale dzis trzeba sie troche opamietac.

Liv - piknik rodzinny z okazji dnia matki i ojca. No i pożegnanie oficjalne starszaków. Dzieciaki beda występowac :-)
Tylko pogoda się kiepsci :-(
lazurka - ty sie tu z nami drażnisz tymi objawami ciążowymi :-D za tydzień to wszystkie od rana bedziemy przed kompem na relacje live z testowania czekać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry