reklama

Mamusie w 2012

reklama
IMG_3433.jpgIMG_3347.jpgIMG_2983.jpgwzorek_5642.jpgwitam wiecie co nie zalozyłam pazurek bo spałam dopiero sie obudzilam tak mnie zmuliło ze masakra
tak sama zakładam moja kolezanka mnie kiedys nauczyła ale ja zawsze mialalam zamiłowanie do pazurek wkleje wam zdj moich prac te czarne sa moje oststnio takie maialam na slub sama se robilam lewa reka prawa kiedys wiecej robiłam i wiecej mialam na to czasu ale oststnio tutaj sie przeprowadzilismy rok temu i nie mam tyle klientek a do moich stałych nie opłaaca mi sie dojezdzac

Ostatnia edycja:
Hej :)

ja znowu na sekundkę tylko :zawstydzona/y:

M. poszedł z Igorem na dwór to ja mam wolną chwilkę i muszę looknąć do szafy i pomyśleć co by tu jutro założyć na zakończenie r. szk. :-D:-):-)

Może się pojawię wieczorkiem :)

Narka szparka

Ladne te pazurki robisz kwiatuszkqu :tak: Ja nie mam co do tego talentu. Moze na wyjazd do Polski sobie zrobie, ale musze obczaic jakis dobry salon, bo tam gdzie bylam ostatnio to nie za bardzo sie popisali :no:
wika no to masz dylemat jak kazda standardowa baba :-D Na pewno cos ladnego znajdziesz w swojej szafie :-) Czekamy na Ciebie ;-)

Cześć kobitki!!!
Tak sobie Was czytam i pomyślałam ze może się przyłącze jeśli oczywiście pozwolicie? Może mnie wesprzecie w tych dążeniach do dzidziusia. Zawsze chciałam zęby moje dzieci miały małą różnice wieku między sobą mam nadzieje ze mi się to uda . Patryś ma 14 miesięcy , my próbujemy 6 miesięcy i nic .z nim udało nam się w pierwszym cyklu. Przyznam się szczerze że nie myślałam że tak długo będziemy sie starać :-(.

idę kopać małego wpadnę jutro jak pozwolicie albo jeszcze dzis jak łobuz pozwoli ;-)!
trzymajcie sie laski :-)

Hejo :)

mi także marzy się dzidzia z 2012 :) najlepiej wiosenny czyli oznacza to, że starania czas zacząć :) - i powiem nawet, że co prawda dopiero kilka dni ale są już rozpoczęte i jest to baaardzo milutki etap :)

Witam nowe staraczki- K&M i Bunny86! Rozgosccie sie u nas:-)
Bunny Ty sie tak nie spinaj kochana, nie mysl tylko o prokreacji a czerp z tego przyjemnosc;-)

kwiatuszek- sliczne pazurki, zdolna jestes:-)

wika, ojc cos tam znajdziesz- spodnica za kolano i bluzka z zabotem:-D
pomysl, ze juz niedlugo masz wakacje:-p

lazurek widze, ze jakis mały wkręcik Ci sie właczyl:-p mam nadzieje, ze nie na darmo:-p

anastazja, no no! mam nadzieje ze i Ty zafasolkowana!

livastrid, powiadasz, ze banana Ci sie chce?:-ppoczekaj na meza:-D
a ten fb to cos jak nasza klasa??

trina i jak tam spiewy synka?

maron ja przez calą ciążę okupowałam kibelek- w sensie siku:-D

No a ja po usg, cycuchy czyste:-)bez dziadostwa.
Drugi dzien z rzedu bylismy w ZOO, na zamku Joannitow i na pizzy. Tescie sponsorowali to co bede dziecku i sobie żałowac:-p
Jutro zas jedziemy z Miloszkiem na szczepionke:eek:

no i jestem :P
Igor usnął o 19.30 (dzisiaj w dzień spal tylko 0,5h, wiec był padnięty), ale po 5 min snu obudził się :szok::szok: WYPOCZęTY!!!:szok::szok::szok: Ponad godzinę chodził sobie, gadał, śpiewał i dopiero teraz padł.......

Witam nowe Staraczki :) Bunny i K&M rozgośćcie się :)

Lelek- widzisz, czasami fajnie jest, jak teście przyjadą:-D A tak wogóle, to długo Ci jeszcze będa siedzieć na głowie?? A Miłoszek to na co będzie miał teraz szczepienie?? I patrze na Twoje sygnaturki i wszystkiego najlepszego dla Miłoszka z okazji skończonego 1,5 roczku :)

Livastrid- czy Ty masz jakieś przeczucia co do płci Fasolki???

Kwiatuszek ale cuda robisz z pazurkami :)

co do ubioru na jutro, to oczywiście " nie mam co na siebie włożyć!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:" ehhh nie miałam ostatnio wogóle czasu zeby jechać do miasta i cosik nowego sobie zakupić :wściekła/y:

Lelek przyjemność to wiesz sprawa oczywista. Ja to oczywiście jak ten filozof siadłam i myślę. Jeśli wróce do pracy teraz to na drugie dziecko bede musiala poczekac . Miedzy mną a strszym bratem jest 11 lat róznicy . W dzieciństwie nie mieliśmy za dobrego kontaktu bo wstyd było się pokazywac ze smarkata:-D. także moje dzieci beda miały małą rónicę wieku. Mężowi pasuje nie trzeba się zabezpieczać więc żyć nie umierać. Zreszta to chyba nawet on mi podsunął tą myśl...

jutro piotrek wróci z delegacji (będzie się działo:laugh2:)
Mały też tęskni chodzi i tylko woła tata i tata.

FB to coś jak nasza klasa tylko tam możesz mieć znajomych z całego świata.

reklama
jutro piotrek wróci z delegacji (będzie się działo:laugh2:)
Mały też tęskni chodzi i tylko woła tata i tata.

Kurczę, biedne te nasze dzieci :-(:-( Mojego M. też bardzo dużo nie ma w domu i za wiele czasu Igor z tatą nie spędza.:no:
Dzisaij koło 5 Igor sie obudzil więc go przeniosłam do nas do łożka. M. obudził sie o 6 i pojechał do pracy. Igor wstaje po 7, pokazuje na miejsce gdzie śpi M. i woła "tata, tata" i jednocześnie rozkłada rączki, że "nie ma", więc schodzi szybko z łożka i leci do pokoju obok wołając "tata, tata!!", za sekundę wraca do mnie z rozłożonymi rączkami i mówi "tata bummm!!" ehhh i widać było w jego oczkach smutek, ze taty nie ma :-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry