• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

witam panienki co do pazurek to jestem akim samoukiem nie pzechodzilam zadnego specjalnego szkolenia a sobie zakładam malo na jakies szczegolne uroczystosci po pierwsze szkoda mi swoich bo pozniej sa bardzo zniszczone a jak mam sobie załozyc albo uzupełnic to trwa to b długo same rozumiecie lewa reka sie robi troche dłuzej i dokładniej
co do dzis to mialam skok temp znow ale w nocy mialam dziwne sny i sie wierciłam
lazurko z tymi horrorami to bys mogla z moim ja to sie ciagle chowam pod kocyk jak cos ogladamy strasznego

reklama
Z horrorami to ja mam podobnie jak Liv. Dla mnie to prawie jak komedie. Czasem się zdarza, że nawet bardziej mnie bawią niż komedie. Cóż, może mam poczucie humoru dziwne. Ale prawda jest taka, że cięzko znaleźć dobry horror, który nie jest szablonowy i przewidywalny. Nie tak łatwo też mnie przestraszyć:-)

horror nawet nie musi byc straszny, ale musi miec chociaz klimat. A nie cos typu - I want to play a game

e-

K&M do szkoly tesknisz? :-D no nie zartuj

a co do paznokci - teoretycznie po przedluzaniu nie powinny byc poniszczone, teoretycznie...

Ostatnia edycja:
No i jestem
bunny , k&m - witam nowe staraczki , fajnie że jest nas więcej :-)
lelek , wika - straszne są teraz czasy, dzieci praktycznie nie widzą tatusiów, a czasami zdarza się że i mamuś, żyją tylko w świecie niań - Ja kiedyś właśnie taką nianią byłam :-(
wika - nie płacz za dużo , bo Ci się makijaż rozmyje :-D:-D
dana - no właśnia na FB miałam już pisać gdzie jesteś - bo tam to Cię mam :-D:-D To zdrówka życzę :tak:
Ale mi dzisiaj jest nie dobrze - gdyby nie ta rozkręcająca się@ to bym naprawdę pomyślała że to ciąża. No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - przynajmniej mogę z czystym sumieniem winko pić :-p:-p:-p
kwiatuszek - ładne pazurki , Ja baaaaardzo dawno temu robiłam sobie tipsy - świetnie to wyglądało , ale Ja ogólnie mam dobre paznokci, pokazałabym jakie długie są ale obcięłam 2 dni temu , bo mi już przeszkadzały , jak odrosną to fotę strzelę :-D
lazurowe - Ja horrory mogę oglądać tylko w dzień - wieczorem to połowę film z zamkniętymi oczami siedzę:-D
livastrid - no właśnie - ciężko jest zapamiętać że Ty to TY :-D:-D:-D chodzi o avatarki - tamta czarna lady bardzo ładna była :-p:-p
maron - no to masz trochę więcej czasu dla nas , ale pewnie w pracy też dłużej będziesz musiała posiedzieć.
Ja to dzisiaj chyba się będę nudziła, bo dzisiaj to już na bank nikt nie pomyśli o wycieczcę :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry