reklama

Mamusie w 2012

reklama
tak pisze, bo wczoraj jeszcze pisalas, ze lala

bez stresow itd, ale ja wiem, ze jest dobrze, jak mam przed oczami wyniki badan albo jestem u lekarza, bo objawy mozna miec, choc juz w ciazy mozna nie byc

kurde, co mi te f16 nad chalupa lataja, wojna czy co:-D

możliwe że @ , bo Ja co kilka miesięcy mam tak że pierwszego dnia to tylko na prochach przeciwbólowych , ale to może raz na rok tak się zdarza.
livastrid - wczoraj hamburgery były , a 4 sery były przedwczoraj , szybciej by zadziałały:-p

chyba, ze maja opozniony zaplon:-D

no nie zartuj hamburgery? zacznij sie zdrowo odzywiac i nie rob smietnika z zoladka:-D no miecho moglo byc be, juz nie wspomne o salacie, pomidorach czy co tam jeszcze z e coli moze byc:-D pewnie przez okres zle Ci

spoko spoko , hamburgery robione nie z mcdonalda :-) z Lidla :-D z pomidorem i ogórkiem , a mięsko dobre - drobiowe , bez bakterii :-D:-D
Może też przez pogodę, wczoraj wiatr , dzisiaj upał - i weź bądź tu mądry .

No my juz po szczepieniu, troche płaczu bylo ale szybko zapomnial:-)
z nowosci to, to ze mąż przyjechal o 4 nad ranem i bedzie do jutra do 5 rano:-) a z nie nowosci to to, ze taki zmeczony a chcial mnie zmolestowac ale sie nie dalam:-Dobiecalam dzis wieczorem :dry:

livastrid zamek w Łagowie

wika jak tam zakonczenie? mam nadzieje, ze nie rozmazalas sobie makijazu:-D

dana, jak maz mogł! zarazic Cie:-pnajwazniejsze, ze juz wszystko ok

anastazja łepek do góry, dzidzia pewnie ma swoj wybrany miesiac;-)

maron
- super ze masz na pozniej do pracy i dzikei za zyczonka!

Ja to nie wiem co mam na obiad bo tesciowa dzis gotuje, usypiam Milosza, pozniej jade wplacic kase za okna i jakos dzien zleci.

a my dziś w pracy z dziewczynami mamy głupawke :) oj jak nam wesoła zaraz ktoś przyjdzie i znowu powie ze nie może sie skupic na open space a przeciez koniec kwartalu :) oj tam oj tam przecież śmiech to zdrowie :)
do szkoły może nie tęsknię ale za wakacjami takie długimi ciepłymi to tak... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry