• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

wika, Bunny wiem co czujecie... Milosz to nawet ostatnio co rano zaglada pod łożko i szuka taty:-(
i dzieki za zyczonka- ja sama zapomnialam:-)
A tescie beda do niedzieli...

Szczepionka to nie wiem na co, no ta obowiazkowa na 1.5 roku

Bunny a teraz to na wychowawczym jestes czy jak?

reklama
na czarno robiłam ale na tyle mam dobrze że szef chce mnie z powrotem . mam tylko powiedziec kiedy chce wrócić. :-)
Lelek aż poszłam zobaczyć na co będzie miał Miłoszek szczepienie - błoniec , tężec, krztusiec. no i wszytkiego dobrego dla niego!

mój piotrek przyjezdza co 2 tygodnie od niedawna też po pracy w niedziele na kilka godzin . do pracy ma 200 km.
zmykam bo brat się kłóci o kompa:-).
dobranoc

Lelek no ja tez mam nadzieje, ze nie na prozno. Przewaznie ten zwiekszony apetyt :-D
wika to Cie niezle Igor zalatwil z ta drzemka :-D Ale dobrze, ze juz spi. A Ty na pewno cos ladnego masz w szafie, aczkolwiek wiem, ze cos nowego zawsze by sie przydalo. Jestem tego samgo zdania :-D
Bunny, K&M witajcie :-) Trzymam kciuki, zeby wam sie szybciutko udalo :tak:

Ja obejrzalam 2 horrory. W tym jednym przez 1h 30min nic a nic sie nie balam, a w ostatnich 5 minutach to az na krzesle podskoczylam :-D Teraz lookne co by tu jako nastepne obejrzec :-)

Lazurek, podziwiam CIę za te horrory!! Ja wogóle nie oglądam takich filmów, bo potem mi się głupoty śnią i budzę się w nocy z krzykiem i pote usnąć nie mogę:wściekła/y:
A co do ubrania, to założę czarną sukienkę i na to marynarkę i właśnie przydałaby mi się nowa marynarka, no ale nic, gapa ze mnie ze sobie wcześnoej nie oblookałam co założyć na zakończenie:wściekła/y:

Idę spać, jutro ciężki dzień, łzy polecą... odchodzi z gimnazjum klasa z ktorą mi się bardzo dobrze współpracowało i jak przyjdą do mnie z podziękowaniami to napewno się popłaczę, już dzisiaj na ostatniej lekcji z nimi było dużo wspomnień, ahhh

dobranoc :)

wika no widzisz, jednak masz cos fajnego :-) A co do wspomnien i placzu to ja jak odchodzilam z gimnazjum to tez plakalam, ba, nawet jak bylo zakonczenie roku w sredniej szkole to tak samo... :-( Ale taka jest kolej rzeczy. Nastepni beda. Trzymaj sie kochana i ciesz poczatkiem wakacji :tak: Dobranoc :-)

Ja jeszcze jeden thriller obejrze i zmykam do lozeczka. Do jutra kobitki. Spijcie dobrze ;-)

Hej!
Troche mnie nie było i z ledwością zdołałam nadrobić wszystko co napisałyście:-)
Nie odzywałam się bo nie miałam siły. Mąż przyprowadził do domu jakiegoś wirusa i mnie nim zaraził. I teraz oboje razem cierpimy. W poniedziałek byłam u lekarza no i od tego czasu z domku nie wychodzę. Niby jest troszkę lepiej, ale jeszcze do dobrego stanu daleko.
Anastazja przytulam. Ale wiesz, co? My to na sto % zafasolkujemy w tym samym miesiącu:-) Coś mi takie przeczucie po łbie chodzi:-D
Lazurek zobaczysz, fasola jak byk będzie:-) Aaaa chciałam się zapytać, bo mi jakoś umknęło: kupowałaś sobie ostatnio cos fajnego?:-)
Wika czyli jeszcze dzisiaj i wakacje? Czy tez będą Was jeszcze jakimiś konferencyjami męczyć?
Lelek najlepszego dla Miłoszka:-)
Livale szalejesz z tymi avatarami.:-) Już drugi w ciągu kilku dni.:-)
Miałam chyba coś jeszcze napisać, ale nie mam siły myśleć. Idę spróbować coś zjeść.:-)

czesc dziewczyny :-)
mialam isc na 11.00 do pracy ale kolezanka sie rozchorowala i kierowniczka przesunela mi godz i ide na 12.30 :-p wiec mam czas zeby posiedziec przed kompem ;-)
Lelek spoznione, ale wszystkiego najlepszego dla Miloszka :-) ( ja tez chce Miłoszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D )

wiec tak
witam nowe przyszle mamusie

Bunny daj na luz. Ciesz sie, ze mozesz bez bez konsenkwencji:-D ja sie zbytnio nie nacieszylam, wiec ciesz sie ze szczescia, a i tak zaciazysz niedlugo

Lelek, przydali sie do czegos. Zamek joannitow w jakim miescie? lelek takiego z magnezem potrzebuje a nie z tona bialka:-D

wika, nie placz za duzo na zakonczeniu:tak: He, juz wakacje masz:-D nie mam typa, ale chcialabym synusia, ale pewnie bedzie kolejny jajnik

dana zwykle zmieniam jak musze sobie humor poprawic. Zdrowka slonko

anastazja a jednak;-)

lazurowe, no ja horrory traktuje jak komedie, bo chyba juz nic nie jest w stanie mnie przestraszyc. Co najwyzej obrzydzic.

kwiatuszek zelowa dama jestes, mowisz

u mnie nic ciekawego, no goraco jest i sie nudze

reklama
Dziendobry moje Panie :)

pogoda dziś taka zdradliwa rano był upał a teraz coś się ciemno zrobiło za oknem :(
ale za to w pracy mam chwile na poczytanie zaległości i rozgoszczenie sie :)
Jakie horrory oglądasz? Bo ja też lubie więc może podrzucisz mi jakiś fajny tytuł?

Jak dzis prejezdzałam rano obok szkoły to zatęskniłam za nią - koniec roku i wakacje ja też tak chce...
Kochane odpoczywajcie, nie płaczcie za dużo, nie przepracowujcie się i miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry